: Inicio » Deportes, Portada » El ascenso a 1ª Regional cada vez más cerca para L’Olleria Club de Futbol

El ascenso a 1ª Regional cada vez más cerca para L’Olleria Club de Futbol

> mayo 2, 2012 //

L’Olleria Club de Futbol juega este sábado 5 de mayo, el que puede ser su partido definitivo para conseguir el ascenso a primera regional.

Un encuentro que juega fuera de casa contra el U. D Montaverner  a las cinco y media de la tarde, en el nuevo campo de futbol de esta localidad de la Vall d’Albaida.
 
L’Olleria Club de Futbol podría, en caso de empate o victoria, proclamarse campeón del grupo 11 de 2ª regional y ascender de categoría por lo que desde el Club se anima a toda la afición a acudir este sábado a Montaverner para apoyar y dar ánimos a los ollerienses, los cuales han trabajado muy duro durante toda la temporada para poder optar al ascensoL’Olleria Club de Futbol juga este dissabte 5 de maig, el que pot ser el seu partit definitiu per a aconseguir l’ascens a primera regional.

Un encontre que juga fora de casa contra el U. D Montaverner a les cinc i mitja de la vesprada, en el nou camp de futbol d’esta localitat de la Vall d’Albaida.
 
L’Olleria Club de Futbol podria, en cas d’empat o victòria, proclamar-se campió del grup 11 de 2a regional i ascendir de categoria pel que des del Club s’anima a tota l’afició a acudir este dissabte a Montaverner per a recolzar i donar ànims als ollerians, els quals han treballat molt dur durant tota la temporada per a poder optar a l’ascens.The Olleria Football Club plays this Saturday May 5, which may be his final match to win promotion to the first regional.

An encounter that plays away against the U. D Montaverner at five and a half in the afternoon, the new football field in this town of Albaida Valley.
The Olleria Football Club may, in case of a tie or victory, won the title of the 2nd group of 11 regional and totaled by category for which the Club is encouraged to attend to all the fans for this Saturday Montaverner support and encouragement to ollerians, who have worked hard all season to be eligible for promotion.

© 2012 Portal de Olleria digitalcef.com