: Inicio » Deportes, Portada » 1ª Jornadas de Actividades Dirigidas, una experiencia repetible.

1ª Jornadas de Actividades Dirigidas, una experiencia repetible.

> abril 16, 2013 //


 
El pasado fin de semana, el parque Beat Pare Ferreres de L’Olleria acogía la primera jornada de actividades dirigidas ACTIESPORT, jornada que contó con la colaboración del Ayuntamiento de l’Olleria.
Los organizadores han hecho un balance muy positivo de esta primera experiencia en la que los participantes pudieron disfrutar durante tres horas y media de diversas actividades sin interrupción, como pilates, aeróbic y danza del vientre.
El objetivo de la misma fue tal y como han explicado sus organizadores «fomentar el ejercicio físico de una forma dinámica, divertida y en un ambiente acogedor«. La jornada además, estuvo amenizada por un Dj local.
 

 
El passat cap de setmana, el parc Beat Pare Ferreres de L’Olleria acollia la primera jornada d’activitats dirigides ACTIESPORT, jornada que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Olleria.

Els organizadors han fet un balanç molt positiu d’esta primera experiència en què els participants van poder disfrutar durant tres hores i mitja de diverses activitats sense interrupció, com ara pilates, aeròbic i dansa del ventre.

L’objectiu de la mateixa va ser tal com han explicat els seus organitzadors “formentar l’exercici físic d’una forma dinàmica, divertida i en un ambient acollidor”. La jornada a més, va estar amenitzada per un Dj local.


 
The Passat setmana cap, Ferreres Stop the Beat parc de L’Olleria acollia the first day d’activitats dirigides ACTIESPORT, a day that goes comptar amb col · City council’s laboració Olleria.
Els organizadors have fet one molt BALANC positiu d’this first experiment in which participants will be able to enjoy els during three hores i mitja of diverses activitats interrupció sense, com ara pilates, aerobics i dansa the ventre.
L’objectiu of mateixa will be such com els seus have explicat organitzadors «l’Exercici physical working Formenta d’a dynamic, fun i at ambient acollidor«. The day a month, will be a DJ amenitzada per premises.

© 2013 Portal de Olleria digitalcef.com