: Inicio » Deportes, Portada » Penya Cicloturista per les Traveses: 1ª Peregrinación hasta Valencia

Penya Cicloturista per les Traveses: 1ª Peregrinación hasta Valencia

> junio 1, 2014 //

 

01-06-14  1ª PENYA CICLOTURISTA PER LES TRAVESSES “PEREGRINACION A LA MARE DE DEU DELS DESAMPARATS L’ OLLERIA-VALENCIA 80 KM EN BICI”

La penya Cicloturista “Per les Travesses” de L´Olleria después de estar casi 1 mes preparando la ruta-peregrinacion a Valencia, por fin llegó el dia de hacerla, ruta preparada con mucha ilusión y ganas, partimos sobre las 7 de la mañana,desde nuestro punto de encuentro en la cochera de Xavi, 12 valientes bikers  con nuestro traje de la senyera en busca de Valencia. Xavi,Contre,Toni,Checho,Paco,Miquel,Edgar,Joan,Victor,Paco,Agusti y Gusta, después de la foto de salida nos disponemos camino de capuchins para subir por la gaveta al puerto y bajar dirección a Canals, pasamos por los pueblos de Torre-Cerda, Cerda,Torrella, Llanera, Rotgla y pasamos al lado izquierdo de la Autovia.

Ell camino es suave y el tiempo acompaña fresquito, a continuación viene la única subida del camino por la antigua carretera del puerto de carcer que nos lleva a Beneixida y a continuación a Alberic, continuamos bordeando los dos lados de la autovía entre risas y ganas de pedalear hasta la capital, proseguimos por Massalaves y L´alcudia en donde decidimos parar a almorzar y somos muy bien recibidos y atendidos en el bar “Eden” y es que el nombre lo dice todo… después del merecido almuerzo y ya con el sol asomando seguimos dirección Alginet, Beniparrell y bordeamos la prisión de Picassent para empezar ya la recta final pasando por Albal,Catarroja, Massanassa,Alfafar y Benetusser.

A la llegada a un semáforo en la Torre cual es nuestra sorpresa cuando vemos al hermano de Sergio y su mujer esperándonos uniformados con la senyera y con una pancarta de bienvenida para hacer con nosotros la entrada triunfal a Valencia, solo nos queda cruzar el puente del rio Turia por la Creu Coberta y por la calle San Vicente directos a la Plaza de la Virgen y el Micalet sobre las 13:30 horas y después de 80 km con los nervios a flor de piel y con las emociones de ver como la gente nos animaba y nos hacia fotos. Despues de la visita a la “geperudeta” pidiendo salud para este gran grupo de amigos y después de una merecida comida y reparto de diploma y pulsera commemorativa a los participantes, damos por concluida la 1ª Peregrinacion voviendo en tren hasta Alcudia de Crespins y subiendo el puerto para terminar haciendo un total de 96 km de magnifica ruta y deseando que esta sea la primera de muchas. Amunt Travessers ….. tots a una veu   Visca la mare de Deu!!!!!

 

01-06-141ª PENYA CICLOTURISTA PELS TRAVESSES «PEREGRINACION A LA MARE DE DEU DELS DESAMPARATS L’OLLERIA-VALENCIA 80 KM EN BICI»
La penya Cicloturista «Per els Travesses» de L´Olleria després d’estar quasi 1 mes preparant la ruta-peregrinacion a València, per fi va arribar el dia de fer-la, ruta preparada amb molta il·lusió i ganes, partim sobre les 7 de la mañana,desde el nostre punt de trobada en la cotxera de Xavi, 12 valents bikerscon el nostre trage de la senyera a la cerca de València. Xavi,Contre,Toni,Checho,Paco,Miquel,Edgar,Joan,Victor,Paco,Agusti i Agrada, després de la foto d’eixida ens disposem camí de capuchins per a pujar per la gaveta al port i baixar direcció a Canals, passem pels pobles de Torre-Cerda, Cerda,Torrella, Llanera, Roglà i passem al costat esquerre de l’Autovia.
Ell camí és suau i el temps acompanya fresquet, a continuació ve l’única pujada del camí per l’antiga carretera del port de càrcer que ens porta a Beneixida i a continuació a Alberic, continuem vorejant els dos costats de l’autovia entre rialles i ganes de pedalejar fins a la capital, prosseguim per Massalavés i L´alcudia on decidim parar a esmorzar i som molt ben rebuts i atesos en el bar «Eden» i és que el nom ho diu todo… després del merescut esmorzar i ja amb el sol aguaitant seguim direcció Alginet, Beniparrell i voregem la presó de Picassent per a començar ja la recta final passant per Albal,Catarroja, Massanassa,Alfafar i Benetússer.
A l’arribada a un semàfor en la Torre qual és la nostra sorpresa quan veiem el germà de Sergio i la seua dona esperant-nos uniformats amb la senyera i amb una pancarta de benvinguda per a fer amb nosaltres l’entrada triomfal a València, només ens queda creuar el pont del va riure Túria per la Creu Coberta i pel carrer Sant Vicent directes a la Plaça de la Mare de Déu i el Micalet sobre les 13:30 hores i després de 80 km amb els nervis a flor de pell i amb les emocions de veure com la gent ens animava i nos cap a fotos. DesPerquè de la visita a la «geperudeta» demanant salut per a este gran grup d’amics i després d’una merescuda menjar i repartiment de diploma i polsera commemorativa als participants, donem per conclosa la 1a Pelegrinatge voviendo amb tren fins a l’Alcúdia de Crespins i pujant el port per a acabar fent un total de 96 km de magnifica ruta i desitjant que esta siga la primera de moltes. Amunt Travessers ….. tots a una veuVisca la mare de Deu!!!!! 

ª 01-06-141 PENYA CICLOTURISTA PELS TRAVESSES » PILGRIMAGE TO THE MARE DE DEU DELS DESAMPARATS OLLERIA -VALENCIA 80 KM BIKE «
The Cicloturista penya «Per els Travesses » L’ Olleria d’ després be quasi one month preparant – pilgrimage route to Valencia, per fi will arrive the day of fermentation , route prepared amb molta lusio il · i win, partm on 7am them from the nostre punt trobada in Cotxera Xavi 12 valents nostre bikerscon the tragedy of the Catalan flag near Valencia. Xavi, Contre , Toni, Cheche , Paco , Miquel , Edgar, Joan , Victor, Paco , Agusti i Pleases , després photo d’ eixida disposem camí ens per capuchins to bid per drawer to port i Canals baixar Directorate , pels Passem pobles Torre- Cerda, Cerda, Torrella , Llanera , Roglà i Passem the Autovia de l’ esquerre CoStat .
Ell camí suau és i Fresquet the acompanya temps to see l’ Continued camí only pujada the road per l’ antiga port of Càrcer that ens carries a Beneixida ia Continued to Alberic , continuem vorejant two costats els of highway between Rialles l’ i pedalejar fins win of the capital, prosseguim per Massalavés i L’ alcudia on decidim stop esmorzar molt som i ben i atesos rebuts the » Eden » bar the nom i és all … ho diu després the merescut esmorzar i ja amb sun will keep go aguaitant Alginet Directorate , Beniparrell i voregem Picassent per inmate to the stretch començar ja passant per Albal , Catarroja, Massanassa , Alfafar i Benetússer .
A l’ arribada a semàfor in qual Torre és la nostra surprise quan veiem the germà Sergio i donates the seua Esperant us uniformats i amb amb the Catalan flag a banner per Benvinguda fer nosaltres amb l’ triomfal entry Valencia, nomes ens is the pont creuar va per la Creu riure Turia Coberta i pel carrer Sant directes the Plaça de la Mare de Deu i Micalet on them i després 13:30 hores amb els 80 km nervis to flower pell i Vicent amb emocions them veure the gent com i cap ens animava us photos. DesPerquè visit to the » Geperudeta » salut per demanant this great grup d’ amics i després d’una menjar merescuda repartiment diploma i als i polsera commemorative participants , donem per conclosa 1st Pelegrinatge voviendo fins to train amb l’ Alcúdia i Crespins pujant of the port per fent to finish a total of 96 km of magnificent desitjant this route i follow the first of Moltes . Amunt Travessers ….. tots to veuVisca the mare de Deu ! !

© 2014 Portal de Olleria digitalcef.com