Ajuntament de l’Olleria, 14 de abril de 2016
El próximo domingo 17 de abril en el Olleria se celebra el VIII Concurso de arroz al horno Villa de l’Olleria. Un concurso, que año tras año ha ido consolidándose, en esta octava edición se espera que participen más de 400 personas.
Las casolas, tal como recogen las bases, deberán ser como mínimo para 4 personas y contener obligatoriamente para poder entrar a concurso los siguientes 10 ingredientes: arroz, aceite, pata y vientre, costilla de cerdo, pierna de conejo o pollo , caensala, chuleta de ternera, pelotas, morcilla de carne y de cebolla y garbanzos, además dos ingredientes de libre elección.
Las más de 25 casolas inscritas deberán presentarse entre las 14 y las 14’30 en la calle Ausiàs March, donde se celebrará el concurso.
El jurado estará formado por representantes de las asociaciones locales, de fiestas y personas vinculadas en el mundo de la cocina o de la cultura, y tendrá en cuenta para elegir las mejores cazuelas la presentación, el punto de arroz y el sabor.
Tendrán premio las tres mejores cazuelas.
El pròxim diumenge 17 d’abril a l’Olleria se celebra el VIII Concurs d’arròs al forn Vila de l’Olleria. Un concurs, que any rere any ha anat consolidant-se, en aquesta huitena edició s’espera que participen més de 400 persones.
Les cassoles, tal com recullen les bases, hauran de ser com a mínim per a 4 persones i contenir obligatòriament per a poder entrar a concurs els següents 10 ingredients: arròs, oli, pata i ventre, costella de porc, cuixa de conill o pollastre, cansada, costella de vedella, pilotes, botifarra de carn i de ceba i cigrons, a més dos ingredients de lliure elecció.
Les més de 25 cassoles inscrites s’hauran de presentar entre les 14 i les 14’30 al carrer Ausiàs March, on se celebrarà el concurs.
El jurat estarà format per representants de les associacions locals, de festes i persones vinculades en el món de la cuina o de la cultura, i tindrà en compte per triar les millors cassoles la presentació, el punt d’arròs i el sabor.
Tindran premi les tres millors cassoles.
On Sunday 17 April at the VIII Contest Olleria celebrated baked rice Villa de l’Olleria. A contest that year after year has been consolidated in this eighth edition is expected to involve more than 400 people.
The casolas, as stated in the bases, should be at least 4 people and obligatorily contain in order to enter the contest the following 10 ingredients: rice, oil, leg and belly, pork ribs, leg of rabbit or chicken, caensala, chop beef balls, sausage meat and onion and chickpeas, plus two ingredients of choice.
The more than 25 casolas registered must be submitted between 14 and 14.30 in the street Ausiàs March, where the contest will be held.
The jury will be composed of representatives of local associations, parties and people involved in the world of cuisine or culture, and take into account to choose the best casseroles presentation, the point of rice and taste.
Will award the three best casseroles.