: Inicio » Cine/Espectáculos, Portada » Matraca Teatre estrena "De París no vénen"

Matraca Teatre estrena "De París no vénen"

> julio 6, 2012 //

El grupo en la representación de "Carnaval"


Matraca Teatre, estrena este viernes 13 de Julio a las 22:30h. en el Teatro Goya,  la obra «De París no vénen».    Repetirán función el sábado 14 a las 22:30 h.  el domingo15  a las 20:00 h.   Y volverán al mismo escenario el domingo 29 de Julio a las 20:oo h.
El grupo Matraca Teatre de l’Olleria,  son algo más que «un grupo de jovenes que comparten afición al teatro»  como afirman en su página de facebook.  Se estrenaron un martes 8 de marzo de 2011,  poniendo el broche a la III edición de «espacio de igualdad».  Sorprendiendo a los asistentes con una curiosa y agradable representación en la que sus integrantes dispersados por la sala, citaban diferentes artículos relacionados con el evento.
Su primer espectaculo como tal fué «Carnaval»  estrenado el 16 de septiembre del mismo año en el cine Goya.  Obra desarrollada en formato de diferentes secuencias cómicas.
pulse aqui ver video de su primera representación
 
 
Matraca Teatre, estrena este divendres 13 de Julio a les 22:30h. en el Teatre Goya, l’obra ‘De París no vénen’. Repetiran funció el dissabte 14 a les 22:30 h. el domingo15 a les 20:00 h. I tornaran al mateix escenari el diumenge 29 de Julio a les 20:oo h.
El grup Matraca Teatre de l’Olleria, són un poc més que ‘un grup de jóvens que compartixen afició al teatro’ com afirmen en la seua pàgina de facebook. Es van estrenar un dimarts 8 de març de 2011, posant el passador a la III edició de ‘espacio d’igualdad’. Sorprenent els assistents amb una curiosa i agradable representació en què els seus integrants dispersats per la sala, citaven diferents articles relacionats amb l’esdeveniment.
El seu primer espectacle com a tal va ser ‘Carnaval’ estrenat el 16 de setembre del mateix any en el cine Goya. Obra desenrotllada en format de diferents seqüències còmiques.
 polse ací veure vídeo de la seua primera representació

El grupo en la representación de "Carnaval"

Matraca Theatre, opens this Friday July 13th at 22:30 h. at the Teatro Goya, the work «De Paris Venen not.» Repeat function on Saturday 14 at 22:30 h. the domingo15 at 20:00 h. And again at the same stage on Sunday July 29 at 20: oo h.
The group Matraca Teatre de l’Olleria are more than «a group of young people who share love of the theater» as claimed on your facebook page. It premiered on Tuesday 8 March 2011, putting the finishing touch to the third edition of «equal space». Surprising the audience with an interesting and enjoyable performance in which its members scattered around the room, quoted articles are associated with the event.
His first show as such was «Carnival» premiered on September 16 of that year in film Goya. Work carried out in different sequences comic format.

click here to see video of her first performance

© 2012 Portal de Olleria digitalcef.com