: Inicio » Cine/Espectáculos, Portada » humor en Les Nits d’Estiu a la Casa Santonja con Rafa Forner

humor en Les Nits d’Estiu a la Casa Santonja con Rafa Forner

> julio 11, 2012 //

Lupe en un momento del concierto en la Casa Santonja


Después del concierto de la valenciana “Lupe”, encargada de inaugurar Les Nits d’Estiu a la Casa Santonja-Palau dels Marau, continúan las actuaciones.
Esta semana le toca el turno al humor de la mano de otro valenciano, Rafa Forner con el  monólogo M’ho dius i t’ho conte “que seguro nos hace pasar un buen rato” ha comentado el concejal de Cultura Jesús Engo quien ha querido “invitar a todos los aficionados al buen humor a acompañarnos en esta segunda actuación de Les Nits d’Estiu” añadiendo que “la actuación se iniciará a las once de la noche y la entrada es, como todas las de la programación, gratuita”.
En cuanto a Rafa Forner, podemos decir que es un monologuista valenciano de dilatada experiencia, ganador del primer premio del Circuito Café Teatro de Valencia en 2009. En cine Forner ha trabajado en cortometrajes como ‘La trobada’ y ‘Casar-se no és un bon començament” mientras que en televisión le hemos visto en varios programas de Canal 9 como  ‘Maniàtics’.

Lupe en un momento del concierto en la Casa Santonja


 
Després del concert de la valenciana ‘Lupe’, encarregada d’inaugurar Les Nits d’Estiu a la Casa Santonja-Palau dels Marau, continuen les actuacions.
Esta setmana li toca el torn a l’humor de la mà d’un altre valencià, Rafa Forner amb el monòleg M’ho dius i t’ho conte  “que segur ens fa passar una bona estona” ha comentat el regidor de Cultura Jesús Engo qui ha volgut “invitar a tots els aficionats al bon humor a acompanyar-nos en esta segona actuació de Les Nits d’Estiu” afegint que “l’actuació s’iniciarà a les onze de la nit i l’entrada és, com totes les de la programació, gratuïta”.
Quant a Rafa Forner, podem dir que és un monologuista valencià de dilatada experiència, guanyador del primer premi del Circuit Café Teatre de València en 2009. En cine Forner ha treballat en curtmetratges com ‘La trobada’ i ‘Casar-se no és un bon començament’ mentre que en televisió li hem vist en diversos programes de Canal 9 com ‘Maniàtics

Lupe en un momento del concierto en la Casa Santonja


After the concert of the Valencian «Lupe» Les Nits responsible for opening the Casa d’Estiu Santonja-Palau dels Marau, continue the proceedings.
This week it’s the turn to the mood of the hand of another Valencia, Rafa Forner with the monologue M’ho dius i t’ho conte «makes sure we have a good time» said the councilman of Culture Jesus Engo who wanted «invite all fans of good humor to join us in this second act of Les Nits d’Estiu» adding that «the performance will begin at eleven o’clock at night and admission is, like all programming, free.»
As for Rafa Forner, we can say that is a monologist Valencia’s extensive experience, first prize winner of the Tour of Valencia Café Theatre in 2009. In movies Forner has worked in films like ‘The trobada’ and ‘Wedding-bon is not a començament «while on television he appeared in several programs on Channel 9 as’ Maniàtics’.
 

© 2012 Portal de Olleria digitalcef.com