: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria se vuelca con la presentación de las EMD de futbol y L’Olleria C.F

L’Olleria se vuelca con la presentación de las EMD de futbol y L’Olleria C.F

> agosto 30, 2012 //

Como es tradición en su Semana de Fiestas L’Olleria presentaba a las Escuelas Deportivas Municipales de Futbol y a la plantilla de L’Olleria C. F. La presentación tuvo lugar este miércoles teniendo como escenario el campo de césped artificial del Polideportivo. Un acontecimiento que reunió a cientos de ollerienses y que contó con la presencia del alcalde, José Vidal, el concejal de Deportes, Vicente Oviedo así como con la Reina de Fiestas de 2012, Andrea Mollà y sus Cortes de Honor, infantil y mayor.

El acto se iniciaba con la entrada de las festeras al campo portando los colores del equipaje de las Escuelas y de L’Olleria C.F junto a los más pequeños de las escuelas deportivas, los querubines, que portaban la bandera de L’Olleria C.F. Seguidamente hicieron acto de  presencia los jugadores de las diferentes categorías prebenjamines, benjamines   (B, A), alevines (B, A), infantiles, cadetes, femenino y juvenil.
Después llegaría el turno del primer equipo, los jugadores de L’Olleria C.F. que fueron aplaudidos efusivamente por los familiares y aficionados que no quisieron perderse la presentación en un año especial para el equipo tal y como subrayaron el Presidente del Club Joaquín Úbeda y el Entrenador Toni Sánchez quienes aseguraron que el Club continuará “trabajando duro y con mucha ilusión esta temporada en la que hemos ascendido a primera regional”.
Cerrando el desfile la Reina junto al alcalde, concejal de Deportes y Presidente del Club que situándose en el centro del campo daban inicio a los parlamentos. El coordinador de las Escuelas Deportivas de Futbol, Paco Micó fue el primero en intervenir destacando la ilusión y el esfuerzo de “todos los alumnos de las Escuelas Deportivas de Futbol de L’Olleria” mientras que Joaquín Úbeda daba las gracias a los patrocinadores del Equipo así como al Ayuntamiento y a la afición a la que pidió apoyo “en esta nueva temporada que iniciamos con ilusión y responsabilidad ya que jugamos en una categoría superior”.
Por su parte, Toni Sánchez tuvo palabras de apoyo para sus jugadores destacando que “prácticamente todos son de L’Olleria” así como “la importancia de las Escuelas Deportivas en la formación de nuevos jugadores” también el alcalde, que cerró las intervenciones subrayó el carácter formativo de las Escuelas Deportivas y agradeció “el interés y esfuerzo que realizan los padres a lo largo de toda la temporada apoyando y acompañando a sus hijos a los partidos” igualmente felicitó al primer equipo, a L’Olleria C.F por su ascenso y animó “a todos los ollerienses a apoyarlos en todos y cada uno de los partidos que disputaran en esta nueva temporada y en la que estoy seguro continuaran dándolo todo y haciendo gala de su deportividad”.

Por último, los jugadores del primer equipo entregaron un detalle a las festeras mayores e infantiles así como un ramo de flores a la Reina.L’Olleria es bolca amb la presentació de les EMD de futbol i L’Olleria C.F

 
Com és tradició en la seua Setmana de Festes Patronals i de Moros i Cristians L’Olleria presentava a les Escoles Esportives Municipals de Futbol i a la plantilla de L’’Olleria C. F.
La presentació va tindre lloc este dimecres tenint com a escenari el camp de gespa artificial del Poliesportiu. Un esdeveniment que va reunir a centenars d’ollerians i que va comptar amb la presència de l’alcalde, José Vidal, el regidor d’Esports, Vicente Oviedo així com amb la Reina de Festes de 2012, Andrea Mollà i les seues Corts d’Honor, infantil i major.
L’acte s’iniciava amb l’entrada de les festeres al camp portant els colors de l’equipatge de les Escoles i de L’Olleria C.F junt amb els més menuts de les escoles esportives, els querubins, que portaven la bandera de L’Olleria C.F.
A continuació van fer acte de presència els jugadors de les diferents categories prebenjamins, benjamins (B, A) , alevins (B, A) , infantils, cadets, femení i juvenil. Després arribaria el torn del primer equip, els jugadors de L’Olleria C.F. que van ser aplaudits efusivament pels familiars i aficionats que no van voler perdre’s la presentació en un any especial per a l’equip tal com van subratllar el President del Club Joaquín Úbeda i l’Entrenador Toni Sánchez els que van assegurar que el Club continuarà “treballant dur i amb molta il·lusió esta temporada en què hem ascendit a primera regional”.
Tancant la desfilada la Reina junt amb l’alcalde, regidor d’Esports i President del Club que situant-se en el centre del camp donaven inici als parlaments. El coordinador de les Escoles Esportives de Futbol, Paco Micó va ser el primer a intervindre destacant la il·lusió i l’esforç de “tots els alumnes de les Escoles Esportives de Futbol de L’Olleria’ mentre que Joaquín Úbeda donava les gràcies als patrocinadors de l’Equip així com a l’Ajuntament i a l’afició a què va demanar suport “en esta nova temporada que iniciem amb il·lusió i responsabilitat ja que juguem en una categoria superior”.
Per la seua banda, Toni Sánchez va tindre paraules de suport per als seus jugadors destacant que “pràcticament tots són de L’Olleria” així com “la importància de les Escoles Esportives en la formació de nous jugadores” també l’alcalde, que va tancar les intervencions, va subratllar el caràcter formatiu de les Escoles Esportives i va agrair “l’interés i esforç que realitzen els pares al llarg de tota la temporada recolzant i acompanyant els seus fills als partits” igualment va felicitar al primer equip, a L’Olleria C.F pel seu ascens i va animar “a tots els ollerians a recolzar-los en tots i cada un dels partits que disputaren en esta nova temporada i en la que estic segur continuaran donant-ho tot i fent gala de la seua esportivitat”.
Finalment, els jugadors del primer equip van entregar un detall a les festeres majors i infantils així com un ram de flors a la Reina.As is tradition in L’Olleria Week Festivities presented at Municipal Sports Soccer and staff at L’Olleria C. F. The presentation took place on Wednesday against the backdrop of the artificial turf field of Sports. An event that drew hundreds of ollerienses and was attended by the mayor, Jose Vidal, the Councillor for Sports, Vicente Oviedo and the Queen of Festivals, 2012, Andrea Mollà and their Courts of Honor, children and elderly.

The ceremony began with the entrance of the camp wearing festive colors luggage Schools and L’Olleria CF alongside smaller schools sports, the cherubim, who carried the flag of L’Olleria CF Then showed up players of different categories prebenjamines, Benjamins (B, A), fry (B, A), children, cadets, female and youth.
Then came the turn of the first team players of L’Olleria CF they were warmly applauded by relatives and fans who do not want to miss the presentation in a special year for the team as Club President stressed Úbeda Joaquin Sanchez and Coach Toni who assured that the Club will continue «working hard and looking forward this season that we have promoted to the first regional «.
Closing the Queen parade with Mayor, Councillor for Sports and Chairman of the Club that standing at midfield gave start to parliaments. The coordinator of the Sports Schools Soccer, Micó Paco was the first to speak emphasizing the illusion and the effort of «all students of sports schools L’Olleria Soccer» while Joaquin Úbeda thanked the sponsors of the Team well as the City Council and the fans who asked to support «in the new season that started with enthusiasm and responsibility and we play in a higher category.»
Meanwhile, Toni Sanchez had words of support for his players saying that «virtually all are from L’Olleria» and «the importance of sports schools in the training of new players» also the mayor, who closed the speeches stressed the formative nature of sports schools and thanked «the interest and effort made by parents throughout the season to support and monitor their children’s parties» also congratulated the first team at L’Olleria CF on his promotion and encouraged «ollerienses all to support them in every one of the games played in this season and I’m sure the continue giving everything and showing his sportsmanship».

Finally, the first team players given a festive detail to the elderly and children as well as a bouquet of flowers to the Queen.

© 2012 Portal de Olleria digitalcef.com