: Inicio » Cursos/Empleo, Portada » Coeval programa cursos en l'Olleria

Coeval programa cursos en l'Olleria

> septiembre 29, 2012 //

Coeval programa cursos en l’Olleria dirigidos a empleados de la Vall d’Albaida
La Confederación Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval) llevará a cabo, con la colaboración del Ayuntamiento de l’Olleria, seis acciones formativas entre el 30 de octubre y el 25 de julio destinadas a trabajadores de empresas de la comarca. La formación, que se desarrollarán en el centro social de l’Olleria, se organiza en módulos pertenecientes a certificados de profesionalidad de carácter oficial y validez en todo el territorio nacional.
Los contenidos básicos girarán en torno a la gestión administrativa de las relaciones laborales, la gestión de recursos humanos, la contabilidad y fiscalidad, la ofimática y los idiomas extranjeros.
Los contenidos que ocupan las acciones formativas son campos en los que «el reciclaje debe de ser permanente» mientras que los idiomas es «uno de los aspectos más importantes como consecuencia de la globalización de la economía».
La realización de estas acciones formativas en l’Olleria «acredita la apuesta de Coeval y la colaboración activa con aquellos Ayuntamientos de la comarca que consideran como prioritaria la promoción económica, entendida como trabajo conjunto con agentes sociales y económicos de la Vall d’Albaida».

Coeval programa cursos a l’Olleria dirigits a empleats de la Vall d’Albaida

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval) durà a terme, amb la col · laboració de l’Ajuntament de l’Olleria, sis accions formatives entre el 30 d’octubre i el 25 de juliol destinades a treballadors d’empreses de la comarca. La formació, que es desenvoluparan al centre social de l’Olleria, s’organitza en mòduls pertanyents a certificats de professionalitat de caràcter oficial i validesa en tot el territori nacional.
Els continguts bàsics giraran al voltant de la gestió administrativa de les relacions laborals, la gestió de recursos humans, la comptabilitat i fiscalitat, l’ofimàtica i els idiomes estrangers.
Els continguts que ocupen les accions formatives són camps en què «el reciclatge ha de ser permanent» mentre que els idiomes és «un dels aspectes més importants com a conseqüència de la globalització de l’economia».
La realització d’aquestes accions formatives a l’Olleria «acredita l’aposta de Coeval i la col · laboració activa amb els ajuntaments de la comarca que consideren com a prioritària la promoció econòmica, entesa com a treball conjunt amb agents socials i econòmics de la Vall d’Albaida» .
 Coeval l’Olleria program courses aimed at employees of the Vall d’Albaida

The Business Confederation of the Vall d’Albaida (Coeval) conduct, with the cooperation of the City of l’Olleria, six training activities between October 30 and July 25 aimed at employees of companies in the region. The training, which will be held in the social center of l’Olleria, is organized into modules belonging to professional certificates of official and valid throughout the national territory.
The basic content will focus on the administrative management of labor relations, human resource management, accounting and taxation, and foreign languages ​​office.
The contents occupying the training are areas where «recycling should be made permanent» while the language is «one of the most important aspects due to the globalization of the economy.»
The completion of these training activities in l’Olleria «Coeval credits bet and active collaboration with the district councils of those they see as a priority economic development, understood as working with social and economic agents of the Vall d’Albaida» .
 
 

Etiquetas: , ,
© 2012 Portal de Olleria digitalcef.com