: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » El Teatro Goya al completo para el concierto de la SEM Sta. Cecília

El Teatro Goya al completo para el concierto de la SEM Sta. Cecília

> noviembre 29, 2012 //


 
Esta setmana oferirà el seu concert l’AEM La Nova
La SEM Sta. Cecília celebrava la festivitat de la seua patrona amb un concert dissabte passat, que va fer disfrutar als centenars d’ollerians que van abarrotar el Teatre Goya i entre els que no van faltar diversos membres de la corporació municipal.
El concert que va estar dirigit per Enrique Alborch Tarrasó, de Castelló de Rugat, va constar de 5 peces, la primera va ser Andrés Contrabandista, un pasdoble d’Óscar Navarro, seguint amb Appalachian Overture, obra de James Barnes que fa referència a les famoses muntanyes americanes “Apalatxes”, Magallanes va ser la tercera obra que van interpretar i que està basada en el poema simfònic escrit en 2002 pel compositor valencià Ferrer Ferran. I després de Magallanes el públic va disfrutar de la peça que va compondre Francesc Cerdà en 2004 i que està dedicada a Álvaro Juan Lila amb motiu de la seua jubilació, Álvaro el Mestre.
El concert va acabar amb una de les peces de música clàssica més famoses, Peer Gynt escrita originàriament per a orquestra en 1876 per Edvard Grieg. No obstant això, la versió que va oferir La SEM Sta. Cecília va ser la de Conte Simfònic, un conte de Carmen Santonja creat a partir de la història original d’Ibsen i traduït i adaptat pel director invitat al concert Enrique Alborch. La peça va comptar amb la interpretació del periodista d’Alcoleja i locutor i coordinador de Ràdio Cocentaina des de 1997, Paco Gadea, el qual es va encarregar de la narració.
El tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Jesús Engo, present en el concert, va subratllar “la qualitat de les nostres bandes de música, la SEM Sta.  Cecília i l ‘AEM La Nova,  que s’esforcen dia a dia per a continuar millorant i fer-nos disfrutar en cada una de les seues actuacions”.
Esta setmana serà l’Agrupació Escola Musical La Nova de L’Olleria qui oferirà el concert de Santa Cecília després d’un intens cap de setmana de celebracions ja que dissabte passat entre altres activitats van tindre cercaviles, sopar i serenates.
El concert d’esta setmana serà dissabte que ve, 1 de desembre, en el Teatre Goya a les 20:00 hores i tindrà com a protagonistes a les bandes sonares de pel·lícules entre les que no faltaran, Conan el Bàrbar, Pirates del Carib, Indiana Jones, Star Wars o la Marxa de concert de 1941.
Esta semana ofrecerá su concierto la AEM La Nova
La SEM Sta. Cecília celebraba la festividad de su patrona con un concierto el pasado sábado, que hizo disfrutar a los cientos de ollerienses que abarrotaron el Teatro Goya y entre los que no faltaron varios miembros de la corporación municipal.
El concierto que estuvo dirigido por Enrique Alborch Tarrasó, de Castelló de Rugat, constó de 5 piezas, la primera fue Andrés Contrabandista, un pasodoble de Óscar Navarro, siguiendo con Appalachian Overture, obra de James Barnes que hace referencia a las famosas montañas americanas “Apalaches”, Magallanes fue la tercera obra que interpretaron y que está basada en el poema sinfónico escrito en 2002 por el compositor valenciano Ferrer Ferran. Y tras Magallanes el público disfrutó de la pieza que compuso Francesc Cerdà en 2004, y que está dedicada a Álvaro Juan Lila con motivo de su jubilación, Álvaro el Mestre.
El concierto acabó con una de las piezas de música clásica más famosas, Peer Gynt escrita originalmente para orquesta en 1876 por Edvard Grieg. No obstante, la versión que ofreció La SEM Sta. Cecília fue la de Cuento Sinfónico, un cuento de Carmen Santonja creado a partir de la historia original de Ibsen y traducido y adaptado por el director invitado al concierto Enrique Alborch. La pieza contó con la interpretación del periodista de Alcoleja y locutor y coordinador de Radio Cocentaina des de 1997, Paco Gadea, quien se encargó de la narración.
El teniente de alcalde y concejal de Cultura, Jesús Engo, presente en el concierto, subrayó “la calidad de nuestras bandas de música, la SEM Sta.  Cecília y la AEM La Nova,  que se esfuerzan día a día para continuar mejorando y hacernos disfrutar en cada una de sus actuaciones”.
Esta semana será la Agrupació Escola Musical la Nova de L’Olleria quien ofrecerá el concierto de Santa Cecilia después de un intenso fin de semana de celebraciones, ya que el pasado sábado entre otras actividades tuvieron pasacalles, cena y serenatas.
El concierto de esta semana será el próximo sábado 1 de diciembre en el Teatro Goya a las 20:00 horas y tendrá como protagonistas a las bandas sonaras de películas entre las que no faltaran, Conan el Bárbaro, Piratas del Caribe, Indiana Jones, Star Wars o la Marcha de concierto de 1941.
 
 
This week’s concert will offer AEM La Nova
The St. Cecilia SEM celebrated feast of its patron with a concert on Saturday, I did enjoy the hundreds who packed the theater ollerienses Goya and among non-members missed several municipal corporation.
The concert was directed by Enrique Alborch Tarrasó, Castelló de Rugat, consisted of five parts, the first being Andrew smuggler, pasodoble Oscar Navarro, along with Appalachian Overture, a work by James Barnes referred to the famous American mountains » Appalachian «, Magellan was the third work they performed and it is based on the symphonic poem written in 2002 by the Valencian composer Ferran Ferrer. And after Magellan the audience enjoyed the piece he composed Francesc Cerdà in 2004, and is dedicated to Juan Alvaro Lila occasion of his retirement, the Mestre Álvaro.
The concert ended with a piece of classical music’s most famous, Peer Gynt originally written for orchestra in 1876 by Edvard Grieg. However, the version offered EMW St. Cecilia was the symphonic tale, a tale of Carmen Santonja created from the original story of Ibsen and translated and adapted by director Enrique Alborch invited to the concert. The piece featured the interpretation of Alcoleja journalist and broadcaster Radio coordinator des Cocentaina 1997, Paco Gadea, who took charge of the narrative.
The Deputy Mayor and Councillor for Culture, Jesus Engo, who attended the concert, said «the quality of our bands, the St. Cecilia SEM and AEM La Nova, who strive every day to continue to improve and make us enjoy in each of their performances. »
This week will be the Agrupació Escola Nova Musical L’Olleria who offer Santa Cecilia concert after an intense weekend of celebrations since last Saturday had parades and other activities, dinner and serenades.
This week’s concert will be on Saturday December 1st at the Teatro Goya at 20:00 pm and will feature the bands will dream of films including not missing, Conan the Barbarian, Pirates of the Caribbean, Indiana Jones, Star Wars or the March 1941 concert.

Etiquetas: ,
© 2012 Portal de Olleria digitalcef.com