: Inicio » Deportes, Portada » Querubines B de L’Olleria ganan el campeonato de futbol sala

Querubines B de L’Olleria ganan el campeonato de futbol sala

> diciembre 11, 2012 //


 
Querubines B de L’Olleria ganan el campeonato de futbol sala celebrado el sábado
 
El pabellón de La Solana de L’Olleria acogía este pasado sábado un campeonato de futbol sala en la categoría querubines en el que participaron cuatro equipos. Dos de las Escuelas Deportivas Municipales de futbol sala de L’Olleria y los equipos del Martínez Valls y Bonavista de Ontinyent.
El concejal de Deportes, Vicente Oviedo ha subrayado “el éxito de participación, tanto por parte de los jugadores como de los familiares y aficionados que se acercaron hasta el pabellón para animar y disfrutar del juego que nos ofrecieron los pequeños durante los partidos”.
Al final, Querubines B de las EDM de futbol sala L’Olleria ganaban el campeonato imponiéndose primero al Martínez Valls por 3 a 0 y luego al Bonavista por 4 a 0. El resto de la clasificación quedó de la siguiente manera, segundo lugar para el Bonavista, tercero para el Martínez Valls y el cuarto para Querubines A de las EDM de futbol sala de L’Olleria.
El concejal felicitaba a los participantes y muy especialmente a los ganadores así como a sus entrenadores.
 
Querubins B de L’Olleria guanyen el campionat de futbol sala celebrat el dissabte
El pavelló de La Solana de L’Olleria acollia este passat dissabte un campionat de futbol sala en la categoria querubins en què van participar quatre equips. Dos de les Escoles Esportives Municipals de futbol sala de L’Olleria i els equips del Martínez Valls i Bonavista d’Ontinyent.
El regidor d’Esports, Vicente Oviedo ha subratllat “l’èxit de participació, tant per part dels jugadors com dels familiars i aficionats que es van acostar fins al pavelló per a animar i disfrutar del joc que ens van oferir els xicotets durant els partits”.
Al final, Querubins B de les EEM de futbol sala L’Olleria guanyaven el campionat imposant-se primer al Martínez Valls per 3 a 0 i després al Bonavista per 4 a 0. La resta de la classificació va quedar de la següent manera, segon lloc per al Bonavista, tercer per al Martínez Valls i el quart per a Querubins A de les EEM de futbol sala de L’Olleria.
El regidor felicitava els participants i molt especialment als guanyadors així com als seus entrenadors.
 
Cherubim B L’Olleria win Futsal Championship held on Saturday
The flag of La Solana de L’Olleria hosted this past Saturday a Futsal Championship in the category cherubim involving four teams. Two of the Municipal Sports Schools Futsal L’Olleria and Martinez teams Ontinyent Valls and Bonavista.
The Councillor for Sports, Vicente Oviedo underlined «the success of participation, both by the players and fans and family members who came to the pavilion to encourage and enjoy the game being offered for small parties.»
In the end, Cherubim B of EDM L’Olleria futsal championship winning first to Martinez Valls imposed by 3-0 and then at Bonavista by 4-0. The rest of the classification was as follows, secondly for Bonavista, for the third and fourth Valls Martinez for the EDM Cherubs A Futsal L’Olleria.
The council congratulated the participants and especially the winners and their coaches.

© 2012 Portal de Olleria digitalcef.com