: Inicio » Cine/Espectáculos, Portada » Cine Goya: Brave domingo, 23 17:00h

Cine Goya: Brave domingo, 23 17:00h

> diciembre 22, 2012 //


 
Cine Goya:  Brave domingo, 23 17:00h
Merida, la indómita hija del Rey Fergus y de la Reina Elinor, es una hábil arquera que decide romper con una antigua costumbre, que es sagrada para los señores de la tierra: el gigantesco Lord MacGuffin, el malhumorado Lord Macintosh y el cascarrabias Lord Dingwall. Las acciones de Merida desencadenan el caos y la furia en el reino. Además, pide ayuda a una sabia anciana que le concede un deseo muy desafortunado. La muchacha tendrá que afrontar grandes peligros antes de aprender qué es la auténtica valentía.
 
Cinema Goya: Brave diumenge, 23 17:00 h
Merida, la indòmita filla del Rei Fergus i de la Reina Elinor, és una hàbil arquera que decideix trencar amb un antic costum, que és sagrada per als senyors de la terra: el gegantí Lord MacGuffin, el malhumorat Lord Macintosh i el rondinaire Lord Dingwall . Les accions de Merida desencadenen el caos i la fúria en el regne. A més, demana ajuda a una sàvia àvia que li concedeix un desig molt desafortunat. La noia haurà d’afrontar grans perills abans d’aprendre què és l’autèntica valentia.
 
Goya Cinema: Brave Sunday, 23 17:00 pm
Merida, the daughter of King Fergus untamed and Queen Elinor, is a skilled archer who decides to break with an old custom that is sacred to the lords of the land: massive Lord MacGuffin on, the grumpy and cantankerous Lord Macintosh Lord Dingwall . Merida’s actions unleash chaos and fury in the kingdom. Also, ask for help from a wise old woman who grants a wish very unfortunate. The girl will face great dangers before learning what real courage is.

Etiquetas: , , ,
© 2012 Portal de Olleria digitalcef.com