: Inicio » Deportes, Portada » La Escuela de Bàsquet de L’Olleria disfrutan en directo de la Eurocup

La Escuela de Bàsquet de L’Olleria disfrutan en directo de la Eurocup

> marzo 8, 2013 //


 
La Escuela de Bàsquet de L’Olleria se desplazó el pasado miércoles, 6 de marzo,  hasta la Fonteta de Sant Lluís para ver en directo el partido entre el València Bàsket y el Únics Kazàn, el partido de la ida de cuartos de final de la Eurocup.
Dani Semper, coordinador de la escuela ha subrayado “el trato que nos dio el Valencia Bàsket” así como “ la gran experiencia vivida tanto los pequeños como los mayores, una tarde fantàstica en la que además nos pudimos hacer una fotografía con los jugadores”.
En total se desplazaron más de 80 personas entre alumnos de la escuela, familiares y gente vinculada al bàsquet de L’Olleria.
 
L’Escola de Bàsquet de L’Olleria es va desplaçar dimecres passat, 6 de març,  fins a la Fonteta de Sant Lluís per a veure en directe el partit entre el València Bàsket i l’Únics Kazàn, el partit de l’anada de quarts de final de l’Eurocup.
Dani Semper, coordinador de l’escola ha subratllat “el tracte que ens va donar el València Bàsket” així com “la gran experiència viscuda tant els xicotets com els majors, una vesprada fantàstica en què a més ens vam poder fer una fotografia amb els jugadors”.
En total es van desplaçar més de 80 persones entre alumnes de l’escola, familiars i gent vinculada al bàsquet de L’Olleria.
 
School basketball L’Olleria moved last Wednesday, March 6, to Sant Lluís Fonteta to watch live match between Valencia Basket and Unics Kazan, the party of the first leg of the quarterfinals of the Eurocup.
Dani Semper, school coordinator stressed «the deal that gave Valencia Basket» and «the great living experience both young and old, a fantastic evening where we could also take a picture with the players.»
In total, more than 80 people moved between school students, family and people linked to L’Olleria basketball.

© 2013 Portal de Olleria digitalcef.com