: Inicio » Noticias, Portada » Detenida en Canals persona implicada en robos de casetas de L'Olleria entre otras de la comarca

Detenida en Canals persona implicada en robos de casetas de L'Olleria entre otras de la comarca

> abril 27, 2013 //

La Guardia Civil de Canals comunica al ayuntamiento, que en sus dependencias sito en la Avda. Corts Valencianes, nº 3 se hallan multitud de objetos provenientes de diversos robos efectuados en los últimos 6/8 meses en las comarcas de La Costera, La Vall d’Albaida y La Canals, sobretodo en chalés y casas de campo.

Para que se de difusión y las personas que haya sido víctimas de estos hechos delictivos pasen por el cuartel de la benemérita, al objeto de poder identificar los objetos sustraídos y proceder en su caso a la devolución.

La Guardia Civil detiene en Canals a una persona implicada en 20 robos cometidos en viviendas de la comarca de La Costera

La operación “POSE”, se ha saldado con la detención de una persona de nacionalidad rumana, así como la recuperación de numerosos objetos procedentes de estos robos

Con esta operación, se han esclarecido hasta el momentos 20 robos ocurridos en viviendas diseminadas y casetas de campo, de diferentes población de La Costera ,de la Vall de Albaida y de la Canal de Navarrés que habían causado gran preocupación entre los ciudadanos

Desde el pasado mes de marzo, la Guardia Civil venía investigando una serie de robos con fuerza en viviendas ubicadas en la zona de la comarca de La Costera, de la Vall de Albaida y la Canal de Navarrés.

Por ello, la Guardia Civil de Canals y L´Ollería, puso en marcha la operación POSE, al objeto de identificar, localizar y detener a los supuestos autores de estos hechos.

Fruto de este operativo, los agentes de la Guardia Civil de Canals, pudieron averiguar que el autor, se trataba de un individuo, implicado en numerosos robos ocurridos en viviendas diseminadas y casetas de campo ubicadas en principalmente en las localidades de Canals, Bixquert, L´Ollería y L´Alcudia de Crespins.

La fase de explotación de la operación se inició el pasado día 22 de abril, donde los agentes encargados de caso, procedieron al registro del domicilio de este individuo donde se incautaron numerosos efectos, televisores, ordenadores, videoconsolas, perfumes, relojes, así como diversas piezas de bisutería y joyería, procedentes todos ellos de estos robos.

Por todo ello, la Guardia Civil de Canals, procedió a la detención el pasado día
22 de abril,de un varón, P.G.R. de 27 años, y de nacionalidad rumana, como presunto autor de varios delitos de robo con fuerza.

Con esta operación, la Guardia Civil ha podido esclarecer hasta el momento un total de 20 robos en estas viviendas.

Los detenidos han pasado a disposición del Juzgado de Instrucción nº 1 de
Xátiva.

Los objetos recuperados permanecerán expuestos en el Cuartel de la Guardia Civil de Canals, en horario de 9 a 14 horas, desde mañana día 27 de abril y hasta el día3 mayo, por si alguna persona qu e haya sido víctima de este tipo de delitos pudiera reconocerlos, debiendo acompañar la denuncia presentada en su día.

Las investigaciones continúan abiertas para lograr el total esclarecimiento de los hechos.

Ver más fotos o ampliar la noticia en:
Coneixercanals
Album Picassa Coneixercanals
Noticia extraida integramente de Coneixercanals.com   Cotejada con noticia del Ayuntamiento de Canals.
 

La Guàrdia Civil de Canals comunica a l’ajuntament, que en les seves dependències situat en l’Avda Corts Valencianes, n º 3 es troben multitud d’objectes provinents de diversos robatoris en els darrers 6/8 mesos a les comarques de la Costera, la Vall d Albaida i La Canals, sobretot en xalets i cases de camp.
Perquè es de difusió i les persones que hagi estat víctimes d’aquests fets delictius passin per la caserna de la benemèrita, a fi de poder identificar els objectes sostrets i procedir si escau a la devolució.
La Guàrdia Civil deté a Canals a una persona implicada en 20 robatoris comesos en habitatges de la comarca de la Costera
L’operació «POSE», s’ha saldat amb la detenció d’una persona de nacionalitat romanesa, així com la recuperació de nombrosos objectes procedents d’aquests robatoris
Amb aquesta operació, s’han aclarit fins al moments 20 robatoris ocorreguts en habitatges disseminats i casetes de camp, de diferents població de la Costera, de la Vall d’Albaida i de la Canal de Navarrés que havien causat gran preocupació entre els ciutadans
Des del passat mes de març, la Guàrdia Civil venia investigant una sèrie de robatoris amb força en habitatges ubicats a la zona de la comarca de la Costera, de la Vall d’Albaida i la Canal de Navarrés.
Per això, la Guàrdia Civil de Canals i l’Olleria, va posar en marxa l’operació POSE, a fi d’identificar, localitzar i detenir els suposats autors d’aquests fets.
Fruit d’aquest operatiu, els agents de la Guàrdia Civil de Canals, van poder esbrinar que l’autor, es tractava d’un individu, implicat en nombrosos robatoris ocorreguts a habitatges disseminats i casetes de camp situades en principalment a les localitats de Canals, Bixquert, L ‘Olleria i l’Alcúdia de Crespins.
La fase d’explotació de l’operació es va iniciar el passat dia 22 d’abril, on els agents encarregats de cas, procedir al registre del domicili d’aquest individu on van confiscar nombrosos efectes, televisors, ordinadors, videoconsoles, perfums, rellotges, així com diverses peces de bijuteria i joieria, procedents tots ells d’aquests robatoris.
Per tot això, la Guàrdia Civil de Canals, va procedir a la detenció el passat dia
22 d’abril, d’un home, P.G.R. de 27 anys, i de nacionalitat romanesa, com a presumpte autor de diversos delictes de robatori amb força.
Amb aquesta operació, la Guàrdia Civil ha pogut aclarir fins al moment un total de 20 robatoris a aquests habitatges.
Els detinguts han passat a disposició del Jutjat d’Instrucció n º 1 de
Xàtiva.
Els objectes recuperats romandran exposats en la Caserna de la Guàrdia Civil de Canals, en horari de 9 a 14 hores, des de demà dia 27 d’abril i fins al dia3 maig, per si alguna persona qu ehaya estat víctima d’aquest tipus de delictes pogués reconèixer , havent d’acompanyar la denúncia presentada en el seu dia.
Les investigacions continuen obertes per aconseguir el total aclariment dels fets.
Veure més fotos a:

Coneixercanals
Album Picassa Coneixercanals
 

Canals Civil Guard informs the council, which in their units located in the Valencian Parliament Avenue, # 3 are many objects made from various robberies in the last 6/8 months for the counties of La Costera, La Vall d ‘Albaida and The Canals, especially in villas and cottages.
To be broadcast and people who have been victims of these crimes go through the headquarters of the meritorious, in order to identify stolen items and proceed if the return.
The Guardia Civil arrested in Canals to a person involved in 20 burglaries in homes in the region of La Costera
Operation «POSE» has resulted in the arrest of a person of Romanian nationality and recovering numerous artifacts from these thefts
With this operation, have been clarified until now 20 robberies in houses and huts scattered field from different populations of the Coast, Vall de Albaida and Navarrés Canal that had caused great concern among citizens
Since last March, the Civil Guard had been investigating a series of robberies in homes located in the area of ​​the region of La Costera, the Vall de Albaida and Navarrés Channel.
Therefore, the Civil Guard and L’Ollería Canals, launched POSE operation in order to identify, locate and arrest the alleged perpetrators of these acts.
The result of this operation, the Civil Guard officers Canals, could find that the author, it was an individual involved in numerous robberies in houses and huts scattered field mainly located in the towns of Canals, Bixquert, L ‘Ollería and L’Alcudia de Cres.
The operational phase of the operation began on April 22, where case managers agents proceeded to search the homes of this individual and confiscated numerous effects, televisions, computers, game consoles, perfumes, watches, and various pieces of jewelry and jewelry, from all of these thefts.
Therefore, Canals Civil Guard, proceeded to the arrest last day
April 22, a male, P.G.R. 27, and a Romanian national, on suspicion of several counts of burglary.
With this operation, the Civil Guard has been clarified so far a total of 20 robberies in these homes.
The detainees have been available to the Court of Instruction No. 1
Xativa.
The recovered objects will be exhibited in the Civil Guard barracks in Canals, from 9 to 14 hours, from tomorrow April 27 and until day 3 May, if anyone what ehaya been the victim of this type of crime could recognize and must accompany the complaint at the time.
Investigations are still ongoing to achieve the total clarification of the facts.
See more photos at:

Coneixercanals
Album Picassa Coneixercanals
 

© 2013 Portal de Olleria digitalcef.com