: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Conxa Rovira, premio de literatura erótica de la Vall

Conxa Rovira, premio de literatura erótica de la Vall

> junio 29, 2013 //


Ayer se celebró en el recinto de la Casa Santonja de L’Olleria,  la ceremonía de entrega del premio de  Literatura Erótica de la Vall d’Albaida,  en su vigésima edición.  La Gala,  tan solemne como elegante,  se desarrolló con fluidez, hasta el fallo del Jurado,  el cual otorgó el premio de esta edición a Conxa Rovira de Carcaixent por su obra Peccata minuta.

 
‘Peccata minuta’ de Conxa Rovira ha sido la obra ganadora de la vigésima edición del premio de literatura erótica de la Vall d’Albaida.   Siete finalistas optaban a este prestigioso premio organizado por la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.  El premio de Literatura erótica de la Vall d’Albaida debe su prestigio no sólo a que es el único convocado por una entidad pública con una dotación relevante, se lo debe también a que es uno de los referentes de literatura Valenciana a pesar de estar limitado temáticamente en el erotismo.  Año tras año,  la calidad de las obras premiadas,  la exquisited de sus galas, lo han convertido en uno de los más importantes en lengua valenciana.
‘Peccata minuta’ se compone de once relatos . Las protagonistas, siempre mujeres  viven el sexo como un placer básico de la vida, envolviendo en humor y alegria

 
El jurado compuesto por:  Francisca Barahon, Juan Antonio Puchades,  Elvira Gimeno, Soledad Carreño, Elvira Gimeno y Josep Pastells, ha destacado que  entre otros motivos para decantarse por esta obra fueron además de la sensualidad y elegancia  propias del género literario,   la originalidad y las «pinceladas» de humor y picardía.
Conxa Rovira natural de  Carcaixent (1952)   es profesora de lengua y literatura del instituto Arabista Ribera de la localidad. Ha colaborado como autora de libros de texto y otros materiales didácticos relacionados con la enseñanza de la lengua y se siente especialmente atraída por la narrativa y el ensayo. ‘Peccata minuta’ es su primera obra literaria.

‘Vides lascives’ fué la otra protagonista de la gala de entrega de premios celebrada en la Casa Santonja de L’Olleria ayer.  Premiada en la edición del pasado año ya está disponible en  las librerías.
Al acto asistieron invitadas unas 350 personas
 
 

Ahir es va celebrar al recinte de la Casa Santonja de l’Olleria, la cerimònia d’entrega del premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida, en la seva vintena edició. La Gala, tan solemne com elegant, es va desenvolupar amb fluïdesa, fins a la resolució del Jurat, el qual va atorgar el premi d’aquesta edició a Conxa Rovira de Carcaixent per la seva obra Peccata minuta.

Peccata minuta’ de Conxa Rovira ha estat l’obra guanyadora de la vintena edició del premi de literatura eròtica de la Vall d’Albaida. Set finalistes optaven a aquest prestigiós premi organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. El premi de Literatura eròtica de la Vall d’Albaida deu el seu prestigi no només a que és l’únic convocat per una entitat pública amb una dotació rellevant, s’ho deu també al fet que és un dels referents de literatura Valenciana tot i estar limitat temàticament en l’erotisme. Any rere any, la qualitat de les obres premiades, la exquisited de les seves gales, l’han convertit en un dels més importants en llengua valenciana.
‘Peccata minuta’ es compon d’onze relats. Les protagonistes, sempre dones viuen el sexe com un plaer bàsic de la vida, embolicant en humor i alegria
El jurat compost per: Francisca Barahon, Juan Antonio Puchades, Elvira Gimeno, Soledad Carreño, Elvira Gimeno i Josep Pastells, ha destacat que entre altres motius per decantar-se per aquesta obra van ser a més de la sensualitat i elegància pròpies del gènere literari, l’originalitat i les «pinzellades» d’humor i picardia.
Conxa Rovira natural de Carcaixent (1952) és professora de llengua i literatura de l’institut Arabista Ribera de la localitat. Ha col · laborat com autora de llibres de text i altres materials didàctics relacionats amb l’ensenyament de la llengua i se sent especialment atreta per la narrativa i l’assaig. ‘Peccata minuta’ és la seva primera obra literària.
‘Vides lascives’ fou l’altra protagonista de la gala de lliurament de premis celebrada a la Casa Santonja de l’Olleria ahir. Premiada en l’edició de l’any passat ja està disponible a les llibreries.
A l’acte van assistir convidades unes 350 persones

 
Yesterday was held in the grounds of the House of L’Olleria Santonja, the delivery ceremony Erotic Literature Award from the Vall d’Albaida, in its twentieth edition. The Gala, solemn and elegant, fluent developed until the decision of the jury, which awarded the prize in this edition of Carr Conxa Rovira Peccata bill for his work.


‘Peccata minuta’ of Conxa Rovira has been the winning of the twentieth edition of the erotic literature award of the Vall d’Albaida. Seven finalists were competing for this prestigious award organized by the Mancomunitat of Municipalities of the Vall d’Albaida. The erotic literature prize Vall d’Albaida owes its reputation not only is the only organized by a public entity with a relevant provision, it is also because it is one of the leaders of Valencian literature despite being limited thematically in eroticism. Year after year, the quality of the winning works, the exquisited her attire, have become one of the most important in the Valencian language.
‘Peccata minuta’ consists of eleven stories. The protagonists, women always live sex as a basic pleasure of life, wrapped in humor, and joy
The jury consists of: Francisca Barahon, Juan Antonio Puchades, Elvira Gimeno, Soledad Carreño, Gimeno and Josep Elvira Pastells, stressed that among other reasons for choosing this work were also of sensuality and elegance typical of literary genre, originality and the «brush» with humor and playfulness.



Rovira Conxa nature of Carr (1952) is a professor of language and literature institute of the town Arabist Bank. He has worked as an author of textbooks and other educational materials related to language teaching and is particularly drawn to the narrative and essay. ‘Peccata minuta’ is his first literary work.


‘Vines lascives’ was the other star of the gala awards ceremony held at the House of L’Olleria Santonja yesterday. Awarded in last year’s edition is now available in bookstores.
The event was attended by about 350 people invited

© 2013 Portal de Olleria digitalcef.com