: Inicio » Cultura y Fiestas, Montaverner, Portada » Presentación del calendario del IEVA 2014 en Montaverner

Presentación del calendario del IEVA 2014 en Montaverner

> noviembre 20, 2013 //

 

 
El próximo viernes 22 de noviembre del Insituto de Estudios de la Vall d’Albaida presentará en Montaverner el calendario de Fiestas, Tradiciones y Gastronomía de la Vall d’Albaida 2014.
Con el título Los oficios para la fiesta, cada mes está dedicado a una profesión ligada a las fiestas de los pueblos de la comarca. La referencia histórica de este año trata el 111 º aniversario de la línea de tren Xàtiva Alcoy, a la que dedica un texto sobre el origen y la evolución de la línea, así como un mapa de su trazado. En cuanto a la parte gastronómica, es una recopilación de recetas de cocina medieval de la antigua Corona de Aragón.
El acto tendrá lugar a las 19.30 horas en la Agencia de Lectura Municipal. 

 

El pròxim divendres 22 de novembre l’Insitut d’Estudis de la Vall d’Albaida presentarà a Montaverner el calendari de Festes, Tradicions i Gastronomia de la Vall d’Albaida 2014.

Amb el títol Els oficis per a la festa, cada mes està dedicat a una professió lligada a les festes dels pobles de la comarca. La referència històrica d’enguany tracta el 111é aniversari de la línia de tren Xàtiva – Alcoi, a la qual dedica un text sobre l’origen i l’evolució de la línia, així com un mapa del seu traçat. Pel que fa a la part gastronòmica, és un recull de receptes de cuina medieval de l’antiga Corona d’Aragó.

L’acte tindrà lloc a les 19.30 hores a l’Agència de Lectura Municipal.

 

 
On Friday November 22, the Institut Studies Albaida Valley Montaverner presented in the calendar of Celebrations, Traditions and Gastronomy Valley Albaida 2014.
Entitled The offices for the party, every month is dedicated to a profession related to the celebrations of the peoples of the region. The historical reference 111é this year is the anniversary of the railway line Xativa Alcoy, which devotes a text about the origin and evolution of the line, as well as a map of your route. As for the cuisine, is a collection of recipes from the old medieval kingdom of Aragon.
The event will take place at 19.30 in the Reading Municipal Agency.

© 2013 Portal de Olleria digitalcef.com