: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Sant Antoni y el homenaje a Jose Ureña actos destacados del fin de semana

Sant Antoni y el homenaje a Jose Ureña actos destacados del fin de semana

> enero 17, 2014 //

 

 

L’Olleria se prepara para acoger los actos de San Antonio, el sábado a las 21:30 horas cena en la calle San Antonio y el domingo a las 12:30 tendrá lugar la tradicional bendición de animales, el pasacalle se iniciará desde el colegio Isabel la Católica.

Hoy ha tenido lugar una Misa en la calle a la que ha asistido el alcalde, José Vidal, el concejal de Cultura, Jesús Engo y la concejala de Bienestar Social, Gema Borrás. Después ha tenido lugar  la bendición de los panes y durante todo el día se invitará a los asistentes a misetela y pan bendecido.

Y el sábado a las 20:00 horas en el Teatro Goya tendrá lugar el concierto homenaje despedida a José Ureña Eiras, director de la Agrupació Escola Musical la Nova. El concierto que estará formado por piezas compuestas por el homenajeado constará de dos partes, iniciándose con la pieza Ambaixadors de la Festa, a la que seguirá 22 de Novembre, Júlia, Davdrian y Pedro Ambaixador, la segunda comenzará con Cor de festa, Al xiquet, el poema sinfónico Jaume I a Ontinyent, con cinco piezas: l’arribada del Conqueridor a Ontinyent, la llegenda dels ciris, la Cort, l’Ontinyent àraba y el regne cristià, el concierto finalizará con la pieza a la Nova de l’Olleria.

prensa Ajuntament

solo es posible ver contenidos anotándose como "amigo"

 

L’Olleria es prepara per a acollir els actes de Sant Antoni, el dissabte a les 21:30 hores sopar en el carrer Sant Antoni i el diumenge a les 12:30 tindrà lloc la tradicional benedicció d’animals, la cercavila s’iniciarà des del col·legi Isabel la Catòlica.

Hui ha tingut lloc una missa en el carrer a la que ha assitit l’alcalde, José Vidal, el regidor de Cultura, Jesús Engo i la regidora de Benestar Social, Gema Borras. Desprès a tingut lloc  la benedicció dels pans i durant tot el dia s’invitarà als assistents a misetela i pa beneït.

I el dissabte a les 20:00 hores en el Teatre Goya tindrà lloc el concert homenatge despedida a José Ureña Eiras, director de l’Agrupació Escola Musical la Nova. El concert que estarà format per peces compostes per l’homenatjat constarà de dos parts, iniciant-se amb la peça Ambaixadors de la Festa, a la que seguirà 22 de novembre, Júlia, Davdrian i Pedro ambaixador, la segona començarà amb Cor de festa, Al xiquet, el poema simfònic Jaume I a Ontinyent, amb cinc peces: l’arribada del Conqueridor a Ontinyent, la llegenda dels ciris, la Cort, l’Ontinyent àrab i el regne cristià, el concert finalitzarà amb la peça a la Nova de l’Olleria.

prensa Ajuntament

solo es posible ver contenidos anotándose como "amigo"

 

 
L’Olleria prepares to host the events of San Antonio, Saturday at 21:30 pm dinner at San Antonio and Sunday at 12:30 will be the traditional blessing of animals, the parade will start from the school Isabella.
 

Today was a Mass in the street, which was attended by the mayor, José Vidal, Councillor for Culture, Jesus Engo and the Councillor for Social Welfare, Gema Borrás. After you have had lugarla blessing of bread throughout the day and attendees will be invited to misetela bread and blessed.

And on Saturday at 20:00 at the Teatro Goya tribute concert took place on farewell to José Ureña Eiras, director of the Nova Agrupació School Musical. The concert will consist of pieces composed by the honoree will have two parts, beginning with Ambaixadors part of the Festival, to be followed by 22 Novembre, Júlia, Davdrian and Pedro Ambaixador, the second begins with Cor de festa, Al xiquet the symphonic poem Jaume I to Ontinyent, with five pieces: l’arribada the Conqueror to Ontinyent, the Painted Bunting llegenda dels, the Cort, Ontinyent l’Araba and Cristià regne, the concert will end with the piece at Nova de l ‘olleria.
prensa Ajuntament

solo es posible ver contenidos anotándose como "amigo"

© 2014 Portal de Olleria digitalcef.com