: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » El Rodat, obra ganadora de la edición especial del Francesc Cerdà

El Rodat, obra ganadora de la edición especial del Francesc Cerdà

> febrero 25, 2014 //

 

En el concierto celebrado el pasado sábado 22 de febrero en el Teatro Goya de l’Olleria, se decidió que el compositor Josep Ros Garcia de Sumacarcer, fuera el ganador de la edición especial 10 º aniversario del Concurso de Música Festera Francesc Cerdà.
Un jurado compuesto por 9 miembros fueron los que votaron para otorgar el premio a la obra «El Rodat« con seis votos, quedando la obra «A nuestro amigo» del ollas Javier Gandia con cuatro votos.
En el acto intervinieron el concejal de cultura, Jesús Engo Ariño para agradecer el esfuerzo a la Banda SEM Sta. Cecilia de l’Olleria y la Junta Central de Moros y Cristianos, al igual que el alcalde de l’Olleria José Vidal Oltra, que aprovechó para anunciar que va a llamarse una calle o plaza con el nombre de Francisco Cerdá.
prensa ajuntament
 

 

Al concert celebrat el passat dissabte 22 de febrer al Teatre Goya de l’Olleria, es va decidir que el compositor Josep Ros Garcia de Sumacarcer, fora el guanyador de l’edició especial 10è aniversari del Concurs de Música Festera Francesc Cerdà.

Un jurat composat per 9 membres van ser els que votaren per otorgar el premi a l’obra “El Rodat” amb sis vots, quedant l’obra “Al nostre amic” del ollerià Javier Gandia amb quatre vots.

A l’acte van intervindre el regidor de cultura, Jesús Engo Ariño per agrair l’esforç a la Banda SEM Sta Cecilia de l’Olleria i a la Junta Central de Moros i Cristians, a l’igual que l’alcalde de l’Olleria José Vidal Oltra, que va aprofitar per anunciar que va a anomenar-se un carrer o plaça amb el nom de Francesc Cerdà.

 

The concert took place on Saturday 22 February at the Teatro Goya Ollería, it was decided that the composer Josep Ros Garcia Sumacárcel outside the winner of the special edition 10th anniversary Festive Music Competition Francisco Cerda.
A jury composed of nine members who were voted to grant the award for the play «The Shot« with six votes, leaving the work «our friend» of Olle Javier Gandia four votes.
The event was Councillor intervene culture, Jesus Engo Ariño to thank the efforts in Banda Santa Cecilia Ollería SEM and the Central Board of Moors and Christians, like the mayor of Ollería Jose Vidal Oltra, who took the opportunity to announce that it will be called a street or square named Francisco Cerda.

© 2014 Portal de Olleria digitalcef.com