: Inicio » Cultura y Fiestas » Festival de Danses el Revol y otras agrupaciones a favor de Cáritas.

Festival de Danses el Revol y otras agrupaciones a favor de Cáritas.

> marzo 21, 2014 //

 

El próximo sábado 22 de març  se celebrará en el teatro Goya, el festival de danzas El Revol,  además del popular grupo de l’Olleria, también participarán agrupaciones de danzas de Ontinyent, Alfarrasí, Agres, Planes i Xeraco.

La entrada será solidaria, consistirá en la donación de un producto alimentario por persona. Todos los alimentos se entregarán a Cáritas Parroquial.  El festival empezará a las 19:30 h,  previamente a las 19:00 horas habrá un pasacalles desde el Hospital San Juan.

 

El proper dissabte 22 de març se celebrarà al teatre Goya, el festival de danses El Revol, a més del popular grup de l’Olleria, també participaran agrupacions de danses d’Ontinyent, Alfarrasí, Agres, Planes i Xeraco.
L’entrada és solidària, consistirà en la donació d’un producte alimentari per persona. Tots els aliments es lliuraran a Càritas Parroquial. El festival començarà a les 19:30 h, prèviament a les 19:00 hores hi haurà una cercavila des de l’Hospital Sant Joan.

 

On Saturday 22 març be held at the Goya theater, dance festival The Revol, besides the popular group Olleria also participate clusters dances Ontinyent, Alfarrasí, Agres, i XERACO Plans.
The entry will be supportive, will consist of a food product donation per person. All food will be delivered to Caritas Parish. The festival will start at 19:30, before 19:00 pm will be a parade from the San Juan Hospital.

Etiquetas: , ,
© 2014 Portal de Olleria digitalcef.com