: Inicio » Cine/Espectáculos, Portada » Festival de Bandes Joves Vila de l'Olleria

Festival de Bandes Joves Vila de l'Olleria

> junio 27, 2014 //


El próximo 28 de junio, se celebrará el festival de «Bandes Joves»  con una pasacarrer que saldrá de la plaza de la Vila a las 19:30h,  en dirección a la Casa Santonja, donde a partir de las 20:00 h empezará el concierto. La entrada al concierto será por la ermita del cristo.  Participaran tres Bandas, pertenecientes a la SEM Sta. Cecilia y AEM la Nova  ambas de l’Olleria, y como banda invitada la Unió Musical Benicadells de Castelló de Rugat.

El proper 28 de juny, se celebrarà el festival de «Bandes Joves» amb una pasacarrer que eixirà de la plaça de la Vila a les 19:30 h, en direcció a la Casa Santonja, on a partir de les 20:00 h començarà el concert. L’entrada al concert serà per l’ermita del Crist. Hi participaran 3 Bandes, pertanyents a la SEM Sta Cecilia i AEM la Nova ambdues de l’Olleria, i com a banda convidada la Unió Musical Benicadells de Castelló de Rugat.

On 28 June, the festival of «Bandes Joves» will be held with a pasacarrer that will leave the Town Square at 19:30, Santonja toward the house, where from 20:00 will start the concert. Admission to the concert will be at the chapel of Christ. Three bands participate, belonging to St. Cecilia SEM and AEM both Nova Olleria and as guest band Benicadells Unio Musical de Castelló de Rugat.

© 2014 Portal de Olleria digitalcef.com