: Inicio » Deportes, Portada » Resultados 12 horas futbol sala cadete

Resultados 12 horas futbol sala cadete

> junio 30, 2014 //

Este pasado fin de semana se han disputado las 12 horas de fútbol sala de categoría cadete, organizadas conjuntamente por la Olleria fs y por la concejalía de deportes del Ayuntamiento de l’Olleria.
A este campeonato se han inscrito un total de 9 equipos de diferentes poblaciones de la comarca del Valle de Albaida, que quedaron divididos en 3 grupos de 3 equipos cada uno. La competición fue dominada de principio a fin por el equipo Fercatub’, que ganó todos los partidos que disputó y logró imponerse en el equipo ‘Full equipo‘ en la final con un resultado de 9 a 0 .
Para el próximo fin de semana del 11 y 12 de julio quedará para disputarse la competición de fútbol sala de categoría juvenil.

Este passat cap de setmana s’han disputat les 12 hores de futbol sala de categoria cadet, organitzades conjuntament per l’Olleria f.s. i per la regidoria d’esports de l’Ajuntament de l’Olleria.
A este campionat s’han inscrit un total de 9 equips de diferents poblacions de la comarca de la Vall d’Albaida, que quedaren dividits en 3 grups de 3 equips cadascun. La competició va ser dominada de principi a final per l’equip “Fercatub”, que va guanyar tots els partits que va disputar i va aconseguir imposar-se a l’equip “Full equip” a la final amb un resultat de 9 a 0.
Per al pròxim cap de setmana del 11 i 12 de juliol quedarà per disputar-se la competició de futbol sala de categoria juvenil.

This past weekend have played 12 hours of soccer cadet, organized jointly by Ollería fs and the Sports Department of the City of Ollería.
In this championship have enrolled a total of 9 teams from different towns in the county Albaida Valley, which is divided into 3 groups of 3 teams each. The competition was dominated from start to finish for the team «Fercatub«, which won all matches he played and was able to prevail in the team, «team sheet« to the final with a score of 9 to 0 .
For the weekend of July 11 and 12 will be played by the competition of junior football.