: Inicio » Deportes, Portada » La Escola de Basquet de l'Olleria, visita la Fonteta de Sant Lluís.

La Escola de Basquet de l'Olleria, visita la Fonteta de Sant Lluís.

> diciembre 3, 2014 //


El pasado viernes 28 de noviembre y como ya es habitual cada año, la Escuela de Baloncesto de l’Olleria hizo una visita a la Fuente de San Luis para ser partícipes del partido de Euroliga, entre el Valencia Basket y el Galatasaray .
En los prolegómenos del partido, la expedición olleriense fue muy bien recibida y tratada haciendo una visita guiada por las instalaciones valencianistas. Todos los niños y niñas de la Escuela nos sentamos a pie de pista para poder disfrutar del calentamiento de sus ídolos y nos pudimos hacer una fotografía con toda la plantilla de jugadores. También, durante un tiempo muerto, los niños y niñas benjamines y alevines pudieron jugar en la misma pista, con más de 8000 personas mirándolos.
El partido fue vibrante durante todo el tiempo de juego y la victoria se quedó en casa. No podía ser de otra manera, siempre que el E.B. L’Olleria vá a  la Fonteta, el Valencia gana.
Esta actividad ha resultado, como siempre, genial para toda la familia del baloncesto olleriense.

 
 
El passat divendres 28 de novembre i com ja és habitual cada any, l’Escola de Bàsquet de l’Olleria va fer una visita a la Fonteta de Sant Lluís per a ser partíceps del partit d’Eurolliga, entre el València Bàsquet i el Galatasaray.
Als prolegomens del partit, l’expedició olleriana va ser molt ben rebuda i tractada i vam fer una visita guiada per les instal·lacions valencianistes. Tots els xiquets i xiquetes de l’Escola vam seure a peu de pista per poder gaudir de l’escalfament dels seus ídols i ens vam poder fer una fotografia amb tota la plantilla de jugadors. També, durant un temps mort, els xiquets i xiquetes benjamins i alevins van poder jugar a la mateixa pista, amb més de 8000 persones mirant-los.
El partit fou vibrant durant tot el temps de joc i la victòria es va quedar a casa. No podia ser d’altra manera, sempre que l’E.B. L’Olleria va a la fonteta, el València guanya.
Aquesta activitat ha resultat, com sempre, genial per a tota la família del bàsquet ollerià.

 
 
On Friday November 28th and as usual every year, the College Basketball Olleria paid a visit to the Fuente de San Luis to be partakers of Euroleague game between Valencia Basket and Galatasaray.
On the eve of the match, olleriense expedition was well received and treated by a guided tour of the facilities valencianistas. All children School sat down to door to enjoy the warming of their idols and we could take a picture with the whole squad of players. Also, during a time, boys and girls and fry youngest could play on the same track, with more than 8000 people watching.
The match was vibrant throughout the game time and stayed home victory. It could not be otherwise, if the E. B. L’Olleria vá the Fonteta, Valencia wins.
This activity has been, as always, great for the whole family olleriense basketball.

 

Etiquetas: , ,
© 2014 Portal de Olleria digitalcef.com