: Inicio » Deportes, Portada » L'Olleria CF, celebra su 85 aniversario con una Exposición en el Cine Goya

L'Olleria CF, celebra su 85 aniversario con una Exposición en el Cine Goya

> diciembre 16, 2014 //

L’Olleria CF,  está realizando una temporada a la que lo único que le falta es un poco de fortuna,  ya que se  está consiguiendo hacer fútbol, pero falta rematar las jugadas

Se presenta un 2015 con muchas ilusiones y con ganas de  ver como el equipo sube por la tabla clasificatoria, en una categoría que costó mucho mantener la temporada anterior.

Pero además este 2015,  es motivo de celebración por el 85 aniversario del club,  para celebrarlo, el primer acto es una exposición sobre la historia del club, que por su nombre siempre estuvo vinculado a la identidad del propio pueblo.

Su presidente  Joaquín Úbeda,  se mostraba orgulloso, no sólo  de formar parte de esa historia,  sino de ver como el esfuerzo y dedicación de todos los componentes del club, empiezan a ilusionar con una buena temporada.

También quiso aprovechar la ocasión para felicitar a todos los que han formado parte del club y a todos sus simpatizantes durante estos 85 años, asi como invitar a toda la población a visitar la exposición en la entrada del cine Goya,  y en especial a aquellos que han vestido la camiseta,  por la cantidad de recuerdo inolvidables que componen la exposición.   L’Olleria CF,  ha sido, es y será, la referencia deportiva de L’Olleria.  Allá a donde vá nos representa a todos, seamos o no aficionados al fútbol.

 

 
L’Olleria CF, està realitzant una temporada a què l’única cosa que li falta és un poc de fortuna, ja que s’està aconseguint fer futbol, però falta rematar les jugades Es presenta un 2015 amb moltes il·lusions i amb ganes de veure com l’equip puja per la taula classificatòria, en una categoria que va costar molt mantindre la temporada anterior.
Però a més este 2015, és motiu de celebració pel 85 aniversari del club, per a celebrar-ho, el primer acte és una exposició sobre la història del club, que pel seu nom sempre va estar vinculat a la identitat del propi poble.
El seu president Joaquín Úbeda, es mostrava orgullós, no sols de formar part d’eixa història, sinó de veure com l’esforç i dedicació de tots els components del club, comencen a il·lusionar amb una bona temporada. També va voler aprofitar l’ocasió per a felicitar a tots els que han format part del club i a tots els seus simpatitzants durant estos 85 anys, així com invitar tota la població a visitar l’exposició en l’entrada del cine Goya, i en especial a aquells que han vestit la camiseta, per la quantitat de rècord inoblidables que componen l’exposició. L’Olleria CF, ha sigut, és i serà, la referència esportiva de L’Olleria. Allà a on va ens representa a tots, siguem o no aficionats al futbol.
 

L’Olleria CF, is doing a season in which the only thing missing is a bit of luck, because football is getting done, but lack finish the plays are presented with a 2015 with high hopes and eager to see how the team climb the leaderboard, in a category that was hard to keep the previous season.
But besides this 2015, is cause for celebration for the 85th anniversary of the club, to celebrate, the first act is an exhibition about the history of the club, that his name was always linked to the identity of the people themselves.
Its president Joaquín Ubeda, was proud not only to be part of that story, but to see the effort and dedication of all components of the club, they begin to excite with a good season.
He also wanted to take this opportunity to congratulate everyone who has been part of the club and all its supporters during these 85 years, also invite all people to visit l’l’Exposure in movie ticket Goya, i especially aquells who Vestit shirt, per the No quantity of inoblidables record composing l’exposició. L’Olleria CF has SIGUT, és i will be, the reference esportiva L’Olleria. Allà to on going ens represents tots, stages follow or not aficionats football.

 

© 2014 Portal de Olleria digitalcef.com