: Inicio » Economia y Turismo, Portada » Entre Comarcas propone una ruta entre el cielo y la tierra

Entre Comarcas propone una ruta entre el cielo y la tierra

> abril 16, 2015 //

 

Benigànim y Villanueva de Castellón serán las próximas rutas

La Vall d’Albaida // 16.04.2015.- La Mancomunidad de municipios del Vall d’ Albaida, la Mancomunidad de la Ribera Alta y Baja han preparado un programa de rutas turísticas guiadas con «el objetivo de dar a conocer todo el patrimonio histórico artístico a la vez que vertebrar parte de los municipios la provincia de Valencia.
El presidente de la Mancomunidad de Municipios de la Vall de Albaida, Juan A. Puchades, ha destacado «la Vall d’Albaida a Vall d’Albaida es una comarca que destaca por los numerosos recursos culturales y naturales, por el rico patrimonio histórico artístico y por la variedad gastronómica y festiva”, ha añadido:» la Mancomunidad es una entidad viva y muy activa muestra de esto es el Naturbalance, el programa de visitas guiadas «Entre Comarcas» y el Mou-te per la Vall 2015 «.
Las mancomunidades de la Ribera Alta, Ribera Baja y la Vall d’Albaida, con la colaboración de los municipios y el patrocinio del patronato de turismo Valencia Terra i Mar de la Diputación de Valencia, han organizado para este fin de semana las visitas guiadas a las poblaciones de Benigànim y Villanueva de Castellón.
Sábado 18 de abril: Benigànim (Vall d’Albaida)
Inicio: 10: 30h de la mañana en la puerta del ayuntamiento de Benigànim, realizaremos la ruta sacra: entre el cielo y la tierra. La ruta recorrerá el patrimonio religioso de la localidad: iglesias, capillas, ermitas y conventos. Un itinerario guiado en el que seremos testigo del pasado y la historia del municipio. Un andar pisando las losas de nuestros espacios sagrados que constituyen la mística relación entre la dimensión humana y la divina. Las piedras levantadas en forma de campanarios se disponen entre las calles de la villa escondiendo viejas pinturas barrocas, columnas de mármol, arcos góticos y arquitecturas del renacimiento que invitan a levantar los ojos para contemplar el esplendor de lo sagrado. Grandezas que encogen el espíritu en una oración que todavía se une a la de la Beata Inés quien hizo de la Villa de Benigànim «una puerta entre el cielo y la tierra». Se ruega inscripción previa a través del formulario online.
Domingo 29 de marzo: Villanueva de Castellón (Ribera Alta)
Inicio: 10: 30h de la mañana en la puerta de Villanueva de Castellón, realizaremos un paseo desde la época Romana hasta la actualidad. El primer lugar a visitar será el yacimiento del horno romano, que será explicado por la arqueóloga que ha hecho la restauración del yacimiento.
Pasearemos de camino a la iglesia pasando por el mercado y la plaza del ayuntamiento donde tiempo atrás estaba el convento de San Vicente Ferrer y actualmente está el edificio que comparte el ayuntamiento y la real Acequia de Escolana. En la iglesia de la Asunción de Nuestra Señora podremos ver su interior, típico barroco valenciano y el claustro recientemente restaurado. Hacia la 13:00 nos esperan en el colegio de Santo Domingo, ejemplo magnífico del neogótico de principios de siglo XX. Para finalizar nos acercaremos en coche a visitar los tres motores alemanes de carbón de principios de siglo XX. Al terminar tendremos una pequeña degustación de tapa y bebida.
«Este fin de semana está completo de actividades en la Vall d’Albaida. Mañana viernes 17 de abril comienza el Mou-te per la Vall en Ontinyent con el circuito de multiaventura y tirolina en el barranc dels Tarongers. La jornada del sábado, 18 de abril, se completa con la ruta Entre Comarcas por el municipio de Benigànim de mañana con la ruta sacra entre el cielo y la tierra y, por la tarde realizaremos el Mou-te per la Vall en Beniatjar con juegos populares. El domingo, 19 de abril, es el turno del Naturbalance que será acogido por el municipio de Pinet» ha concluido el presidente.
 

PROJECTE ENTRE COMARQUES 2015 > del 7 de febrero al 14 de junio de 2015
Link del programa Entre Comarques 2015 à http://goo.gl/hlJFHh
Link del Formulario de inscripción Entre Comarques 2015 à http://goo.gl/zJaiT4
PROJECTE NATUR BALANCE 2015 > del 8 de febrero al 26 de abril de 2015
Link Programa Natur Balance à http://goo.gl/7en7Un
Link Formulario de inscripción Natur Balance à http://goo.gl/QNGVdX
PROGRAMA MOU-TE PER LA VALL > del 17 d’abril al 27 de juny
Link Formular d’inscripció Mou-te per la Vall à http://goo.gl/1oMjo6

  

Benigànim i Villanueva de Castellón seran les pròximes rutes

La Vall d’Albaida // 16.04.2015.- La Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida, la Mancomunitat de la Ribera Alta i Baixa han preparat per segon any consecutiu el programa de rutes turístiques guiades amb l’objectiu de donar a conèixer tot el patrimoni històric artístic alhora que vertebrar part dels municipis la província de Valencia.
El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Juan A. Puchades, ha destacat “la Vall d’Albaida és una comarca que destaca pels nombrosos recursos culturals i naturals, pel ric patrimoni històric artístic i per la varietat gastronòmica i festiva” ha continuat: “la Mancomunitat és una entitat viva i molt activa mostrà d’açò és el Naturbalance, el programa de visites guiades “Entre Comarques” i el Mou-te per la vall 2015”.
Les mancomunitats de la Ribera Alta, Ribera Baixa i Vall d’Albaida, amb la col·laboració dels municipis i el patrocini del patronat de turisme València Terra i Mar de la Diputació de València, han organitzat per aquest cap de setmana les visites guiades a les poblacions de Benigànim i Villanueva de Castellón.

Dissabte 18 d’abril: Benigànim (Vall d’Albaida)
Inici: 10:30h del matí a la porta de l’ajuntament de Benigànim, realitzarem la ruta sacra: entre el cel i la terra. La ruta recorrerà el patrimoni religiós de la localitat: esglésies, capelles, ermites i convents. Un itinerari guiat en el que serem testimoni del passat i la història del municipi. Un caminar xafant les lloses dels nostres espais sagrats que constitueixen la mística relació entre la dimensió humana i la divina. Les pedres alçades en forma de campanars es disposen entre els carrers de la vila amagant velles pintures barroques, columnes de marbre, arcs gòtics i arquitectures del renaixement que conviden a alçar els ulls per a contemplar l’esplendor del sagrat. Grandeses que encogeixen l’esperit en una oració que encara s’uneix a la de la Beata Inés qui va fer de la Vila de Benigànim “una porta entre el cel i la terra”. Es prega inscripció prèvia a través del formulari online.
Diumenge 29 de març: Villanueva de Castellón (Ribera Alta)
Inici: 10:30h del matí a la porta de Villanueva de Castellón, realitzarem un passeig des de l’època Romana fins l’actualitat. El primer lloc a visitar serà el jaciment del forn roma, que serà explicat per l’arqueòloga que ha fet la restauració del jaciment. Passejarem de camí a l’església passant pel mercat i la plaça de l’ajuntament on temps enrere estava el convent de Sant Vicent Ferrer i actualment està l’edifici que comparteix l’ajuntament i la reial Sèquia d’Escolana. En l’església de l’Assumpció de Nostra Senyora podrem veure el seu interior, típic barroc valencià i el claustre recentment restaurat. Cap a la 13:00 ens esperen al col·legi de Sant Domènec, exemple magnífic del neogòtic de principi de segle XX. Per finalitzar ens acostarem en cotxe a visitar els tres motors alemanys de carbó de principi de segle XX. En acabar tindrem una xicoteta degustació de tapa i beguda.
“Aquest cap de setmana està complet d’activitats a la Vall d’Albaida. Demà divendres 17 d’abril comença el Mou-te per la Vall a Ontinyent amb el circuit de multiaventura i tirolina al barranc dels Tarongers. La jornada del dissabte, 18 d’abril, es completa amb la ruta Entre Comarques pel municipi de Benigànim de matí amb la ruta sacra entre el cel i la terra i per la vesprada realitzarem el Mou-te per la Vall a Beniatjar amb jocs populars. El diumenge, 19 d’abril, és el torn del Naturbalance que serà acollit pel municipi de Pinet” ha conclòs el president.

PROJECTE ENTRE COMARQUES 2015 > del 7 de febrer al 14 de juny de 2015
Link del programa Entre Comarques 2015 à http://goo.gl/hlJFHh
Link del formulari d’inscripció Entre Comarques 2015 à http://goo.gl/zJaiT4
PROJECTE NATUR BALANCE 2015 > del 8 de febrer al 26 d’abril de 2015
Link Programa Natur Balance à http://goo.gl/7en7Un
Link Formular d’inscripció Natur Balance à http://goo.gl/QNGVdX
PROGRAMA MOU-TE PER LA VALL > del 17 d’abril al 27 de juny
Link Formular d’inscripció Mou-te per la Vall à http://goo.gl/1oMjo6

 

Benigànim and Villanueva de Castellón will be the next route
La Vall d’Albaida // 16.04.2015.- The Association of Municipalities of Vall d ‘Albaida, the Commonwealth of the Ribera Alta and Baja have prepared a program of guided tours with «the aim of publicizing the entire historical heritage while artistic backbone of the municipalities in the province of Valencia.
The president of the Association of Municipalities of the Vall de Albaida, Juan A. Puchades, highlighted «the Vall d’Albaida Vall d’Albaida is a region noted for its numerous cultural and natural resources, rich artistic heritage and the gastronomic and festive variety «, he added:» The Commonwealth is a living entity and very active example of this is the Naturbalance, the program of guided tours «Among Counties» and Mou-te per la Vall 2015 «.
The associations of the Ribera Alta, Ribera Baja and Vall d’Albaida, in collaboration with municipalities and sponsorship Tourist board Valencia Terra i Mar Valencia Provincial Council have organized for this weekend guided visits Benigànim populations and Villanueva de Castellón.
Saturday April 18: Benigànim (Vall d’Albaida)
Home: 10: 30h in the morning in front of the town hall Benigànim, we will sacral route: between heaven and earth. The route will travel the religious heritage of the town: churches, chapels, shrines and monasteries. A guided tour in which we will be witness of the past and the history of the town. A walk stepping slabs our sacred spaces that constitute the mystical relationship between human and divine dimension. The standing stones shaped towers are arranged between the streets of the old town hiding Baroque paintings, marble columns, arches and Gothic Revival architecture that invite to raise his eyes to behold the splendor of the sacred. Grandezas that shrink the spirit in a sentence that is still attached to the Blessed Agnes who made the Villa de Benigànim «a door between heaven and earth». Pre-registration is requested through the online form.
Sunday March 29: Villanueva de Castellón (Ribera Alta)
Home: 10: 30h in the morning at the door of Villanueva de Castellón, make a stroll from the Roman times to the present. The first place to visit is the site of Roman oven, which will be explained by archaeologist who has made the restoration of the site.
Stroll on the way to the church through the market and the town hall square where time was behind the convent of San Vicente Ferrer and is currently building it shares the council and the real Acequia de Escolana. In the Church of the Assumption of Our Lady we can see its interior, typical Valencian Baroque and recently restored cloister. By 13:00 we expect in the college of Santo Domingo, magnificent example of Gothic Revival of the early twentieth century. Finally we will go by car to visit the three German coal engines of the early twentieth century. At the end we will have a small tasting lid and drink.
«This weekend is full of activities in the Vall d’Albaida. Tomorrow, Friday April 17 starts Mou-te per la Vall in Ontinyent with similar experiences and zip line circuit in the barranc Tarongers. On Saturday, 18 April, complete with Route Between Counties by the municipality of Benigànim tomorrow with the sacred path between heaven and earth, and the afternoon Mou-te per la Vall in Beniatjar with popular games. On Sunday, 19 April is the turn of Naturbalance to be hosted by the city of Pinet «concluded the president.

PROJECTE ENTRE COMARQUES 2015 > del 7 de febrer al 14 de juny de 2015
Link del programa Entre Comarques 2015 à http://goo.gl/hlJFHh
Link del formulari d’inscripció Entre Comarques 2015 à http://goo.gl/zJaiT4
PROJECTE NATUR BALANCE 2015 > del 8 de febrer al 26 d’abril de 2015
Link Programa Natur Balance à http://goo.gl/7en7Un
Link Formular d’inscripció Natur Balance à http://goo.gl/QNGVdX
PROGRAMA MOU-TE PER LA VALL > del 17 d’abril al 27 de juny
Link Formular d’inscripció Mou-te per la Vall à http://goo.gl/1oMjo6

© 2015 Portal de Olleria digitalcef.com