: Inicio » Noticias, Portada » La "penya el Taronger" gana el concurso de "Arrós al Forn"

La "penya el Taronger" gana el concurso de "Arrós al Forn"

> abril 27, 2015 //

 

 

La «penya el Taronger», ha sido este año la ganadora del séptimo Concurso de Arroz Al Horno de L’Olleria organizado por la Asociación de Hosteleros y el Ayuntamiento, el premio del concurso consiste en un jamón para cada uno de los tres primeros clasificados. Recogió el primer premio Sara Bordes,  En segunda posición quedó, la ‘Clínica Mon Viú’ recogiendo el premio Maria Gil y la tercera clasificada, la «penya las Amigas» siendo Maria Martin la encargada de llevarse el suculento premio.

26 cazuelas y 400 personas se han dado cita en la séptima edición del concurso, que se ha celebrado en la calle Ausiàs March de L’Olleria, un certamen gastronómico donde se valora la presentación, el punto del arroz y el sabor del plato más popular del municipio
El concurso, además de medir el nivel de preparación entre los más especialistas, sirve como pretexto para juntarse y disfrutar del buen ambiente reinante entre los asistentes.  Una vez más  la Xaranga animó el evento con sus notas que aunque tan sólo vá por la septima edición, ya es todo un clásico en el pueblo.
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

La «penya el Taronger», ha estat aquest any la guanyadora del setè Concurs d’Arròs Al Forn de l’Olleria organitzat per l’Associació d’Hostalers i l’Ajuntament, el premi del concurs consisteix en un pernil per a cada un dels tres primers classificats . Va recollir el primer premi Sara Bordes, En segona posició va quedar, la ‘Clínica Mon Viu’ recollint el premi Maria Gil i la tercera classificada, la «penya les Amigues» sent Maria Martin l’encarregada de portar-se el suculent premi.

26 cassoles i 400 persones s’han donat cita a la setena edició del concurs, que s’ha celebrat al carrer Ausiàs March de l’Olleria, un certamen gastronòmic on es valora la presentació, el punt de l’arròs i el sabor del plat més popular del municipi
El concurs, a més de mesurar el nivell de preparació entre els més especialistes, serveix com a pretext per ajuntar-se i gaudir del bon ambient regnant entre els assistents. Un cop més la Xaranga animar l’esdeveniment amb les seves notes que encara que tan sols vá per la setena edició, ja és tot un clàssic al poble.
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

&nbsp
 

 
 

The «penya the Taronger» was this year’s winner of the seventh Baked Rice Contest L’Olleria organized by the Association of Hoteliers and City Hall, the contest prize consists of a ham for each of the top three finishers . He picked up the first prize Sara Bordes, remained in second position, the ‘Clinical Mon Viú’ collecting Maria Gil’s «Girlfriends penya» award and ranked third, with Maria Martin in charge of winning the cool prize.
26 pots and 400 people have gathered in the seventh edition of the contest, which was held on the streets of L’Olleria Ausiàs March, a gastronomic event where the presentation is assessed, the point of rice and taste of the most popular dish Township
The contest, in addition to measuring the level of preparedness among the specialists, serves as an excuse to get together and enjoy the great atmosphere prevailing among the attendees. Again Xaranga encouraged the event with his notes that although only vá the seventh edition, is already a classic in the town.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

&nbsp
 

 

© 2015 Portal de Olleria digitalcef.com