: Inicio » Economia y Turismo, Portada » "Entre Comarcas" visita l'Olleria

"Entre Comarcas" visita l'Olleria

> abril 27, 2015 //


El pasado domingo 26 de abril, el programa de rutas turísticas «entre comarcas» organizado por la «Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida»  se desplazó a l’Olleria.  La visita comenzó en el convento de los Padres Capuchinos, donde  el patio,  y el museo fueron los principales atractivos.  Sobre las 12:30h,  los visitantes se desplazaron a la Casa Santonja,  donde les esperaban dos «moradores», que les enseñarian las excelencias  restauradas del «Palau dels Marau»
La visita finalizó con un pequeño refrigerio, donde los visitantes se despedieron de esta ruta.
 



 


 


 
 
El passat diumenge 26 d’abril, el programa de rutes turístiques «entre comarques» organitzat per la «Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida» es va desplaçar a l’Olleria. La visita va començar al convent dels Pares Caputxins, on el pati, i el museu van ser els principals atractius. Sobre les 12: 30h, els visitants es van desplaçar a la Casa Santonja, on els esperaven dos «habitants», que els ensenyarien les excel·lències restaurades del «Palau dels Marau»
La visita va finalitzar amb un petit refrigeri, on els visitants es despedieron d’aquesta ruta.
 



 


 

 
 
 
 
 
 

 
 

On Sunday April 26, the program of tourist routes «between regions» organized by the «Mancomunitat of Municipalities of Vall d’Albaida» went to l’Olleria. The tour started at the Convent of the Capuchin Fathers, where the yard, and the museum were the main attractions. About 12: 30h, visitors traveled to the Santonja House, where they expected two «inhabitants» who teach them the virtues restored the «Palau dels Marau»
The visit ended with a small snack, where visitors despedieron this route.
 



 


 

 
 
 
 
 
 

 
 

© 2015 Portal de Olleria digitalcef.com