: Inicio » Deportes, Portada » Nottingham Pressa ganador del 24 horas de fútbol sala

Nottingham Pressa ganador del 24 horas de fútbol sala

> junio 16, 2015 //


El pasado fin de semana se disputaron las 24 horas de fútbol sala  de l’Olleria.  Esta es la última competición de la temporada del fútbol sala
El equipo campeón fué el Nottingham Pressa, que se impuso en la tanda de penaltis al Assegurances Ernesto Grau, tras empatar en la final a dos tantos.
La Copa de la liga fué para Assegurances Ernesto Grau,  y la segunda plaza para el Playas de Llutxent.
En lo que respecta a la ligar regular, esta fué para  el Marcasport,  seguido de Assegurances Ernesto Grau y  el tercer puesto para Trabe
La entrega de trofeos la realizaron  el primer teniente de Alcalde  Héctor Such y el Concejal de Servicios Municipales, Enrique Such.

El passat cap de setmana es van disputar les 24 hores de futbol sala de l’Olleria. Esta és l’última competició de la temporada del futbol sala
L’equip campió va ser el Nottingham Pressa, que es va imposar a la tanda de penals al Assegurances Ernesto Grau, després d’empatar a la final a dos gols.
La Copa de la lliga va ser per Assegurances Ernesto Grau, i la segona plaça per al Playas de Llutxent.
Pel que fa a la lligar regular, aquesta va ser per al Marcasport, seguit de Assegurances Ernesto Grau i el tercer lloc per Trabe
El lliurament de trofeus la van realitzar el primer tinent d’Alcalde Hèctor Such i el Regidor de Serveis Municipals, Enrique Such.

Last weekend were played 24 hours futsal l’Olleria. This is the last competition of the season futsal
The winning team was the Nottingham Pressa, who won the penalty shootout to Assegurances Ernesto Grau, after a draw in the final two goals.
The League Cup was to Assegurances Ernesto Grau, and second place for Llutxent beaches.
With regard to the regular link, this was for Marcasport followed by Grau and Ernesto Assegurances third to Lock
The awards ceremony was conducted by the First Deputy Mayor and Councilman Hector Such Municipal Services, Enrique Such.

Etiquetas: , ,
© 2015 Portal de Olleria digitalcef.com