: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » El 21 Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida conocerá el viernes al ganador

El 21 Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida conocerá el viernes al ganador

> junio 22, 2015 //

El 21 Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida conocerá el viernes al ganador

El veredicto del jurado se dará a conocer en el parc Enric Valor de Bèlgida

La Vall d’Albaida, 22.06.2015 >> Los 30 participantes en el 21 Premi de literatura eròtica mantendrán la incertidumbre sobre el veredicto del jurado hasta este viernes, 26 de junio, cuando la Mancomunidad de municipios de la Vall d’Albaida hará pública la decisión en un acto que tendrá lugar en el parc Enric Valor de Bèlgida a las 21.00 h. La creatividad, la imaginación, la música y el erotismo serán los principales ingredientes de una cita esperada en la comarca y que «año tras año se convierte en un símbolo de identidad que marca el inicio de verano en nuestras tierras», según Juan A. Puchades Arce, presidente en funciones de la entidad organizadora.

Cualquier persona interesada puede solicitar invitaciones en el Área de cultura de la propia Mancomunidad antes del día 24 para disfrutar de un completo espectáculo conducido por la presentadora Arantxa González, donde se combinarán, como es habitual, la sensibilidad, la pasión, la sensualidad y el exotismo con toda una serie de sorpresas que irán descubriéndose poco a poco. El saxo de Miguel Justo, y la voz y guitarra de Pablo Gisbert acompañados por Miriam Albero, serán los encargados de amenizar el acto basado en las canciones eróticas que recorrerán diferentes tiempos y estilos con diferentes idiomas. «Se trata de un acto mágico e innovador con una excelente puesta en escena en la noche más sensual de la comarca», tal y como apunta Puchades.

Para la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, la velada «responde a un premio arraigado en la comarca dentro del panorama literario valenciano, con un alto prestigio por su trayectoria y famoso por ser el único en su género en toda España y, al mismo tiempo por la alta participación, lo que índica el interés en participar por parte de los autores en estas propuestas narrativas”.

Además, Juan A. Puchades ha enfatizado, el premio de literatura erótica en un «ritual que sigue el ciclo anual y alcanza su cenit con el veredicto del jurado», ha continuado: «se trata un evento «destacado y singular» que incide en el ámbito cultural, político, económico y social de la Vall d’Albaida y de otras comarcas vecinas, además «es una noche de verano donde se revive la pasión, el erotismo y la sensualidad de forma atractiva e innovadora «. Por ello, el máximo dirigente del ente comarcal anima «a todos los vecinos a sumarse a esta fiesta de las letras, a disfrutar de la fresca y del espectáculo combinando la cultura con la articulación y la convivencia comarcal».

El 21 Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida coneixerà divendres el guanyador

El veredicte del jurat es donarà a conèixer al parc Enric Valor de Bèlgida

La Vall d’Albaida, 22.06.2015 >> Els 30 participants en el 21 Premi de literatura eròtica mantindran la incertesa sobre el veredicte del jurat fins aquest divendres, 26 de juny, quan la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida farà pública la decisió en un acte que tindrà lloc al parc Enric Valor de Bèlgida a les 21.00 h. La creativitat, la imaginació, la música i l’erotisme seran els principals ingredients d’una cita esperada a la comarca i que “any rere any es converteix en un símbol d’identitat que marca l’inic de l’estiu a les nostres terres”, segons Juan A. Puchades Arce, president en funcions de l’entitat organitzadora.
Qualsevol persona interessada pot sol·licitar invitacions a l’Àrea de cultura de la Mancomunitat mateixa abans del dia 24 per tal de gaudir d’un complet espectacle conduit per la presentadora Arantxa González, on es combinaran, com és habitual, la sensibilitat, la passió, la sensualitat i l’exotisme amb tot un seguit de sorpreses que aniran descobrint-se a poc a poc. El saxo de Miguel Just, i la veu i guitarra de Pablo Gisbert acompanyats per Miriam Albero, seran els encarregats d’amenitzar l’acte basat en les cançons eròtiques que recorreran diferents temps i estils amb diferents idiomes. “Es tracta d’un acte màgic i innovador amb una excel·lent posada en escena en la nit més sensual de la comarca”, tal i com apunta Puchades.
Per a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, la vetllada “respondrà a un guardó arrelat a la comarca dintre del panorama literari valencià, amb un alt prestigi per la seua trajectòria i afamat per ser l’ únic en el seu gènere a tot Espanya i, al mateix temps per l’alta participació, el que índica l’interés en participar per part dels autors en aquestes propostes narratives”
A més, Juan A. Puchades emfatitzat, el premi de literatura eròtica en un “ritual que segueix el cicle anual i arriba al seu zenit amb el veredicte del jurat”, ha continuat: “es tracta un esdeveniment “destacat i singular” que incideix en l`àmbit cultural, polític, econòmic i social de la Vall d’Albaida i d’altres comarques veïnes, a més a més “és una nit d’estiu on es reviu la passió, l’erotisme i la sensualitat de forma atractiva i innovadora”. Per això, el màxim dirigent de l’ens comarcal anima “a tots els veïns a sumar-se a esta festa de les lletres, a gaudir de la fresca i de l’espectacle combinant la cultura amb l’articulació i la convivència comarcal”.
21 Prize for Literature Erotica La Vall d’Albaida winner announced on Friday
The jury’s verdict will be announced in the parc Enric Value Bèlgida
> Los 30 participantes en el 21 Premi de literatura eròtica mantendrán la incertidumbre sobre el veredicto del jurado hasta este viernes, 26 de junio, cuando la Mancomunidad de municipios de la Vall d’Albaida hará pública»>The Vall d’Albaida, 06/22/2015 >> The 30 participants in the 21 Prize of erotica maintain uncertainty about the jury’s verdict until this Friday, June 26th, when the Association of Municipalities of Vall d’Albaida made public the decision in a ceremony to be held in the parc Enric Bèlgida value at 21.00. Creativity, imagination, music and eroticism are the main ingredients of an anticipated event in the region and that «year after year becomes a symbol of identity that marks the beginning of summer in our land,» said John A. Puchades Arce, acting president of the organizing body.
Anyone interested can request invitations in the Area of ​​Culture of the Commonwealth itself before 24 to enjoy a complete show hosted by presenter Arantxa González, where they will be combined, as usual, sensitivity, passion, sensuality and exoticism with a number of surprises that will gradually discovered. Justo Miguel sax and vocals and guitar accompanied by Miriam Pablo Gisbert Albero, will be in charge of livening based erotic songs that will tour different times and styles with different languages ​​act. «This is a magical and innovative act with an excellent staging the sexiest night of the region», as pointed Puchades.
For the Mancomunitat of Municipalities of the Vall d’Albaida, the evening «award responds to a deep-rooted in the region within the Valencian literary scene, with a high reputation for its history and famous for being the only one of its kind in Spain and, while the high turnout, indicating interest in participating by the authors in these narrative proposals. »
Moreover, John A. Puchades has emphasized the erotic literature prize in a «ritual that follows the annual cycle and reaches its zenith with the jury’s verdict,» continued: outstanding and singular «incident» an event is » cultural, political, economic and social scope of the Vall d’Albaida and neighboring counties, plus «is a summer night where passion, eroticism and sensuality of attractive and innovative way is revived.» Therefore, the leader of the regional body encourages «all the neighbors to join in this celebration of the letters, to enjoy the cool and show combining culture with the joint and regional coexistence.»

© 2015 Portal de Olleria digitalcef.com