: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Josep Penadés, ganador del 21º Premio de Literatura Erótica

Josep Penadés, ganador del 21º Premio de Literatura Erótica

> junio 27, 2015 //


 

El albaidense Josép Penadés gana el 21º Premio de Literatura Erótica La Vall d’Albaida

Revancha y infidelidades van de la mano en una erótica novela negra

«Deliri», de José Penadés Albert, es la obra ganadora del XXI Premio de Literatura Erótica La Vall d’Albaida. De los 30 originales presentados en la edición de 2015, este es el que ha sido merecedor de los 4.000 euros con los que la Mancomunidad de Municipios de la Vall d’Albaida dota el galardón y el que será publicado en 2016 en la colección «L ‘Ecléctica »de Ediciones Bromera. El veredicto del jurado se ha anunciado la noche de este viernes 26 de junio, en el acto celebrado en el parque Enric Valor de Bèlgida, ante unas 300 personas representativas del tejido social, empresarial y político de la Vall d’Albaida y de las comarcas de alrededor.

«Deliri» es una historia de venganza y al mismo tiempo de búsqueda de la felicidad perdida. El protagonista, un hombre casado de unos cuarenta años, vuelve un viernes por la mañana en casa intempestivamente y descubre que su mujer le engaña con uno de sus mejores amigos. A pesar de haber tenido el presentimiento de que su mujer le hacía el salto durante el último año y medio, la constatación de la infidelidad es un fuerte sacudida para él. En venganza, decide irse el fin de semana en la capital del Turia, pero ni Valencia es Sodoma y Gomorra, ni el fin de semana vivirá la clase de aventuras que él imagina. El desenfreno se convierte en un desvarío y la novela erótica una novela negra. Aún así, en Delirio, nada es lo que parece.

El jurado, formado por Juan Antonio Puchades Arce, Lucía Arenas, Salvador Bataller, María Josép Micó y Coxa Rovira ha destacado que «se trata de una obra muy completa que, además de reflejar una visión delirante de una Valencia imaginaria, tiene todos los elementos de una buena novela erótica, pero tratados de una manera muy original en su descripción ».

Josép Penadés Albert (1967, Albaida) es profesor de biología y geología en el IES José Segrelles de Albaida. La crisis de los cuarenta años le encomendó la manía de escribir con intenciones literarias. Ha publicado varios relatos cortos durante los últimos años en la revista literaria “La lluna en un cove”. En el año 2012 publicó La llibertat en flames, una novela de trasfondo ecologista, en la editorial El Toll. Ha quedado dos años finalista del Premio de Literatura Erótica de la Vall d’Albaida. Actualmente continúa escribiendo con intenciones literarias un mínimo de tres o cuatro horas diarias y se considera una joven promesa de 48 años.

El Premio de Literatura Erótica La Vall d’Albaida es el único galardón en literatura erótica convocado por una institución pública en toda España. Tanto por su dotación económica como, sobre todo, por su peculiaridad, conforma una de las principales convocatorias literarias del territorio valenciano. Sin duda, es uno de los principales eventos culturales impulsados ​​desde el ente comarcal y los que cuentan con una mayor relevancia pública, como demuestra la procedencia muy diversa de los autores que concurren al premio. Este año han llegado textos desde localidades de la Vall d’Albaida, L’Alcoià, La Huerta y La Ribera Alta, pero también de varios lugares de Barcelona, ​​y desde Girona, Tarragona, Islas Baleares entre otros lugares.

De esta manera, este certamen consolida edición a edición los objetivos que persigue desde su creación: el fomento de la literatura en valenciano desde una óptica muy específica, como es el género erótico; y, por otra parte, el reconocimiento de la Vall d’Albaida más allá de nuestros límites puramente naturales como referente turístico.

El presidente de la Mancomunidad de Municipios del Valle de Albaida, Juan Antonio Puchades Arce, destacó que «la 21ª convocatoria del premio es un hito muy importante, la primera que se convoca en edición bienal, pero que llega con gran vitalidad» . Por su parte, José Vidal Oltra, consejero de Cultura de la entidad, ha remarcado que «el Premio de Literatura Erótica la Vall d’Albaida es una de las iniciativas impulsadas desde el área de cultura con gran efecto vertebrador de la comarca ».


 

L’albaidí Josep Penadés guanya el
21é Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida

Revenja i infidelitats van de la mà en una eròtica novel·la negra

Deliri, de Josep Penadés Albert, és l’obra guanyadora del XXI Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida. Dels 30 originals presentats en l’edició de 2015, aquest és el que ha estat mereixedor dels 4.000 euros amb què la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida dota el guardó i el que serà publicat el 2016 a la col·lecció «L’Eclèctica» d’Edicions Bromera. El veredicte del jurat s’ha anunciat la nit d’aquest divendres 26 de juny, en l’acte celebrat al parc Enric Valor de Bèlgida, davant d’unes 300 persones representatives del teixit social, empresarial i polític de la Vall d’Albaida i de les comarques del voltant.

Deliri és una història de revenja i alhora de recerca de la felicitat perduda. El protagonista, un home casat d’uns quaranta anys, torna un divendres de matí a casa intempestivament i descobreix que la seua dona l’enganya amb un dels seus millors amics. Tot i haver tingut el pressentiment que la seua dona li feia el salt durant el darrer any i mig, la constatació de la infidelitat és un fort sotrac per a ell. En venjança, decideix anar-se’n el cap de setmana a la capital del Túria, però ni València és Sodoma i Gomorra, ni el cap de setmana viurà la mena d’aventures que ell s’imagina. La disbauxa esdevé un desvari i la novel·la eròtica una novel·la negra. Tot i així, en Deliri, res no és el que sembla.

El jurat, format per Juan Antonio Puchades Arce, Lucía Arenas, Salvador Bataller, Maria Josep Micó i Coxa Rovira ha destacat que «es tracta d’una obra molt completa que, a més de reflectir una visió delirant d’una València imaginària, té tots els elements d’una bona novel·la eròtica, però tractats d’una manera molt original en la seua descripció».

Josep Penadés Albert (1967, Albaida) és professor de biologia i geologia a l’IES José Segrelles d’Albaida. La crisi dels quaranta anys li encomanà la dèria d’escriure amb intencions literàries. Ha publicat uns quants relats curts durant els darrers anys a la revista literària “La lluna en un cove”. L’any 2012 publicà La llibertat en flames, una novel·la de rerefons ecologista, en l’editorial El Toll. Ha quedat dos anys finalista del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida. Actualment continua escrivint amb intencions literàries un mínim de tres o quatre hores diàries i es considera una jove promesa de 48 anys.

El Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida és l’únic guardó en literatura eròtica convocat per una institució pública en tota Espanya. Tant per la seua dotació econòmica com, sobretot, per la seua peculiaritat, conforma una de les principals convocatòries literàries del territori valencià. Sens dubte, és un dels principals esdeveniments culturals impulsats des de l’ens comarcal i els que compten amb una major rellevància pública, com demostra la procedència ben diversa dels autors que concorren al premi. Enguany han arribat textos des de localitats de la Vall d’Albaida, L’Alcoià, L’Horta i La Ribera Alta, però també de diversos llocs de Barcelona, i des de Girona, Tarragona, Illes Balears entre altres llocs, ja que es desconeix la procedència dels que arriben amb plica.

D’aquesta manera, aquest certamen consolida edició a edició els objectius que persegueix des de la seua creació: el foment de la literatura en valencià des d’una òptica molt específica, com és el gènere eròtic; i, d’altra banda, el reconeixement de la Vall d’Albaida més enllà dels nostres límits purament naturals com a referent turisticocultural.

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Juan Antonio Puchades Arce, ha destacat que «la 21a convocatòria del premi és una fita molt important, la primera que es convoca en edició biennal, però que arriba amb gran vitalitat». De la seua banda, José Vidal Oltra, conseller de Cultura de l’entitat, ha remarcat que «el Premi de Literatura Eròtica la Vall d’Albaida és una de les iniciatives impulsades des de l’àrea de cultura amb gran efecte vertebrador de la comarca».


 
The Albaida Josep Penadés wins 21E Erotic Literature Prize Vall d’Albaida
Infidelity and revenge go hand in hand in an erotic thriller
Delirium, Penadés Joseph Albert, is the winner of Erotic Literature Prize XXI Albaida Valley. 30 presented in the original 2015 edition, this is what has been earned 4,000 euros which the Association of Municipalities of Vall d’Albaida endows the award and to be published in the 2016 collection «L ‘Eclectic’ Foam Editions. The jury’s verdict was announced Friday night June 26, at the ceremony in the park Enric Value Bèlgida front of 300 people representative of the social, business and political Albaida Valley and the counties around.
Delirium is a story of revenge and also search of happiness lost. The protagonist, a married man in his forties, returned home Friday morning intempestivament and discovers that his wife is cheating on her with one of his best friends. Despite having had the feeling that his wife made him jump over the last year and a half, the realization of infidelity is a strong shock for him. In revenge, he decided to go on the weekend in the capital of Turia, Valencia but not Sodom and Gomorrah, or the weekend live the kind of adventures that he imagines. Debauchery and delirium becomes an erotic novel a thriller. However, in delirium, nothing is what it seems.
The jury Juan Antonio Puchades Arce, Lucia Arenas, Salvador Bataller, Josep Maria Rovira Coxa monkey and stressed that «this is a very complete work that also reflect a delirious vision of an imaginary Valencia has all the elements of a good erotic novel, but treated in a very original in its description. »
Penadés Joseph Albert (1967 Albaida) is professor of biology and geology at IES José Segrelles Albaida. The crisis forty commissioned him to write the obsession with literary intentions. He has published several short stories in recent years in the literary magazine «The moon,». In 2012 he published Freedom in flames, a novel by environmentalist background in publishing the Pool. It has been two years finalist Erotic Literature Prize Albaida Valley. He continues writing with literary intentions at least three or four hours a day and is considered a promising young 48 years.
The Erotic Literature Prize Albaida Valley is the only award in erotic literature called for a public institution in Spain. Both for its funding, above all, for its peculiarity, constitutes a major literary competitions Valencian territory. It is certainly one of the major cultural events promoted by the county and that we have a major public importance, as evidenced by very diverse origin of the authors concur that the prize. This year, the texts have come from towns in the Albaida Valley, Alcoyano, L’Horta and La Ribera Alta, but also several places in Barcelona and from Girona, Tarragona, Balearic Islands and elsewhere, as it of unknown origin that come with escrow.
Thus, this event consolidates edition edition objectives since its creation: the promotion of literature in English from a very specific perspective, as is the erotic genre; and moreover, recognition Albaida Valley beyond our natural limits purely cultural tourism as a benchmark.
The president of the Association of Municipalities of Albaida Valley, Juan Antonio Puchades Arce, said that «the 21th convocation of the award is a very important milestone, the first edition is held every two years, but that comes with great vitality» . On the other hand, José Vidal Oltra, Minister of Culture of the organization, remarked that «Erotic Literature Prize Albaida Valley is one of the initiatives promoted from the area of ​​culture with great unifying effect of region. «

© 2015 Portal de Olleria digitalcef.com