: Inicio » Deportes, Portada » Pescaderia Mira de Ontinyent, ganador del 12 horas de fútbol sala juvenil

Pescaderia Mira de Ontinyent, ganador del 12 horas de fútbol sala juvenil

> junio 29, 2015 //


Pescaderia Mira de Ontinyent, se proclamó ganador del 12 horas de fútbol sala de l’Olleria, en categoría juvenil.  Se impuso en la final a Contenedores Ortiz,  por 6 a 3.  El torneo se disputado el viernes y sábado, reunió a nueve equipos que mostraron un alto nivel de juego.  La entrega de premios  la realizó el Concejal de Deportes David Millán.Pescaderia Mira d’Ontinyent, es va proclamar guanyador del 12 hores de futbol sala de l’Olleria, en categoria juvenil. Es va imposar a la final a Contenedores Ortiz, per 6 a 3. El torneig es va disputar el divendres i dissabte, va reunir nou equips que van mostrar un alt nivell de joc. El lliurament de premis la va realitzar el Regidor d’Esports David Millán.
 Look pescaderia Ontinyent winner 12 hours of l’Olleria Futsal in youth category was proclaimed. I won the final Ortiz Containers for 6 to 3. The tournament is played on Friday and Saturday, brought together nine teams showed a high level of play. The awards ceremony was conducted by the Sports Councillor David Millan.
 


© 2015 Portal de Olleria digitalcef.com