: Inicio » Deportes, Portada » L'Olleria CF estrena puntos, con un brillante triunfo a domicilio

L'Olleria CF estrena puntos, con un brillante triunfo a domicilio

> septiembre 28, 2015 //

L’Olleria CF, estrena su casillero de puntos en segunda jornada.  Por tres tantos  a cero venció al C.D. L’Alcudia de Crespins en partido de la 1ª regional grupo VI.
Como ya se había visto en su primer encuentro,  el equipo ya apuntaba muy buenas sensaciones, dominador de gran parte del encuentro, llegó al descanso con un gol de ventaja.  Ya la segunda parte se dedicó a manejar los tiempos del partido mientras los minutos jugaban a su favor.  Dos goles más en ese tiempo, le permitieron asegurarse los primeros puntos que lo elevan a la 6º posición,  con la tranquilidad que supone afrontar su próximo compromiso,  frente al Agullent el próximo sabado 3 de octubre a las 17:30h

L’Olleria CF, estrena el seu caseller de punts en segona jornada. Per tres gols a zero va vèncer al C.D. L’Alcúdia de Crespins en partit de la 1ª regional grup VI.
Com ja s’havia vist en la primera trobada, l’equip ja apuntava molt bones sensacions, dominador de gran part de la trobada, va arribar al descans amb un gol d’avantatge. Ja la segona part es va dedicar a manejar els temps del partit mentre els minuts jugaven al seu favor. Dos gols més en aquest temps, li van permetre assegurar-se els primers punts que l’eleven a la 6º posició, amb la tranquil·litat que suposa afrontar el seu pròxim compromís, davant del Agullent el proper dissabte 3 d’octubre a les 17: 30h

L’Olleria CF, opens his locker points in second day. By three goals to zero beat D.C. L’Alcúdia in 1st game of the regional group VI.
As already seen in his first match, the team already showed a good feeling, dominating much of the match, he reached the break with a goal advantage. And the second part was devoted to manage periods of play as the minutes played in his favor. Two more goals in that time, he was allowed to make the first points that elevate him to the 6th position, with the tranquility that means facing their next match, against Agullent next Saturday October 3rd at 17: 30h