: Inicio » Economia y Turismo » Domingo 11, Rastro de octubre

Domingo 11, Rastro de octubre

> octubre 9, 2015 //


 
Este domingo habrá Rastro a la entrada del Parque P Ferreres.  Será el único que se celebre en el mes de octubre,  ya que el de la segunda quincena coincidirá con la Fira.  Las previsiones hablan de un día nublado,  adecuado para no pasar calor, y pasar una rato entretenido a la caza de alguna ganga.   El recinto abrirá a partir de las 8 de la mañana y cerrará a las 14:00 h.  Dentro del parque, estarán instalados los castillos hinchables para los más pequeños.
 
Aquest diumenge hi haurà Rastre a l’entrada del Parc P Ferreres. Serà l’únic que se celebri al mes d’octubre, ja que el de la segona quinzena coincidirà amb la Fira. Les previsions parlen d’un dia ennuvolat, adequat per no passar calor, i passar un ratet entretingut a la caça d’alguna ganga. El recinte obrirà a partir de les 8 del matí i tancarà a les 14:00 h. Dins el parc, estaran instal·lats els castells inflables per als més menuts
 
This Sunday there will be the entrance Trail Park P Ferreres. It will be the only one held in October, since the second half of the match the Fira. The forecasts speak of a cloudy day, suitable for not getting overheated, and spend a fun time to hunt for a bargain. The place is open from 8 in the morning and close at 14:00. Inside the park, they will be installed bouncy castles for children.

© 2015 Portal de Olleria digitalcef.com