: Inicio » Deportes, Portada » L'Olleria CF, líder por unas horas

L'Olleria CF, líder por unas horas

> octubre 19, 2015 //


L’Olleria CF, ya coquetea con el liderato, en una partido en el que los de Rafa Llario, se mostraron muy superiores al Novelda B, con un juego intenso y mucha disciplina en el campo. Para muchos era impensable al finalizar la primera jornada donde estrenó la temporada con derrota, que cuatro después estaría peleando por la primera plaza.  Otra nota destacable es la presencia de público que vá aumentando cada jornada, seguramente gracias al buen hacer de este equipo.  En el capitulo de bajas, este encuentro sumo una más, la  de Sito.
Jugar el partido en la matinal del domingo, le permitió ser lider por una horas, hasta que el invicto Castellonense, recuperó la plaza. El próximo encuentro lo hará lejos de la Fira de l’Olleria que comienza este fin de semana,  será frente al Moixent CF.

 
L’Olleria CF, ja coqueteja amb el liderat, en una partit en què els de Rafa Llario, es van mostrar molt superiors al Novelda B, amb un joc intens i molta disciplina al camp. Per a molts era impensable en finalitzar la primera jornada on va estrenar la temporada amb derrota, que quatre després estaria lluitant per la primera plaça. Una altra nota destacable és la presència de públic que va augmentant cada jornada, segurament gràcies a la bona tasca d’aquest equip. En el capítol de baixes, aquesta trobada màxim una més, la Sito.
Jugar el partit en la matinal de diumenge, li va permetre ser líder per una hores, fins que l’invicte Castellonenca, va recuperar la plaça. La propera trobada ho farà lluny de la Fira de l’Olleria que comença aquest cap de setmana, serà davant del Moixent CF.

 
Olleria CF, and flirts with the lead in a game where Rafa Llario, they were far superior to Novelda B, with intense gameplay and discipline in the field. For many it was unthinkable at the end of the first day where he opened the season with defeat after four would be fighting for first place. Another important note is the presence of audience is increasing every day, probably thanks to the good work of this team. In the chapter of casualties, this meeting most one more, the Sito.
Play the game on Sunday morning, let him be leader for a few hours until the Castellonense undefeated, recovered the square. The next meeting will away from the Fira de l’Olleria which begins this weekend, will be facing the Moixent CF.

 

© 2015 Portal de Olleria digitalcef.com