: Inicio » Deportes, Portada » L'Olleria CF, suma nueva victoria en el difícil campo del San Rafael.

L'Olleria CF, suma nueva victoria en el difícil campo del San Rafael.

> noviembre 3, 2015 //

Nueva victoria de l’Olleria CF, esta vez en el difícil campo del San Rafael,(0-3), cuyos aficionados no estaban acostumbrados a ver salir puntos de su feudo. Los de Rafa Llario,  volvieron a demostrar que su posición en la tabla, no es fruto de la casualidad,  manteniendo durante todo el partido su posición en el campo.  Aún con el 0-3, no especularon con el resultado, y siguieron buscando la porteria rival sin descomponer ninguna de sus líneas.

Curiosamente, pese a no bajar el acelerador, pierde una posición en la tabla clasificatoria,  a causa de la diferencia de goles con el Tous, que este fin de semana incrementó con su goleada al Alcudia. Empatados a puntos con el Idella también, forman el grupo perseguidor del Castellonense a un punto.

La próxima jornada tendremos en la Solana, uno de esos partidos «evaluación», ya que se recibe la visita del Carcaixent,  el 5º en discordia, a 3 puntos del lider.  Una victoria local, lo descolgaría de la persecución del lider, por contra una derrota supondría adelantar al l’Olleria y meterse de lleno entre los aspirantes a liderar este reñido grupo VI.  Todo un partidazo, que reclama el apoyo de la afición para empujar a los nuestros.

 


Nova victòria de l’Olleria CF, aquest cop al difícil camp del Sant Rafael, (0-3), els aficionats no estaven acostumats a veure sortir punts del seu feu. Els de Rafa Llario, van tornar a demostrar que la seva posició a la taula, no és fruit de la casualitat, mantenint durant tot el partit la seva posició al camp. Encara amb el 0-3, no van especular amb el resultat, i van seguir buscant portal rival sense descompondre cap de les seves línies.
Curiosament, tot i no baixar l’accelerador, perd una posició a la taula classificatòria, a causa de la diferència de gols amb el Tous, que aquest cap de setmana va incrementar amb la seva golejada al Alcúdia. Empatats a punts amb el Idella també, formen el grup perseguidor del Castellonenca a un punt.
La propera jornada tindrem a la Solana, un d’aquests partits «avaluació», ja que es rep la visita del Carcaixent, el 5è en discòrdia, a 3 punts del lider. Una victòria local, el despenjaria de la persecució del líder, per contra una derrota suposaria avançar al l’Olleria i ficar-se de ple entre els aspirants a liderar aquest renyit grup VI. Tot un partidàs, que reclama el suport de l’afició per empènyer els nostres.
 

New Olleria CF victory, this time in the difficult field of San Rafael, (0-3), whose fans were not used to seeing out his feud points. The Rafa Llario, returned to demonstrate that their position in the table, is not coincidental, maintaining throughout the match position in the field. Even with the 0-3, they did not speculate with the result, and continued looking for the goal without breaking any of its lines.
Interestingly, although not down the accelerator, lost one position in the standings because of goal difference with Tous, which increased this weekend with his win at Alcudia. Level on points with Idella also form the chasing pack of Castellonense to a point.
The next day we in the Solana, one of those games «assessment» since the visit of Carcaixent is received, the 5th wheel, to 3 points of the leader. A local victory, descolgaría of the Leader, on the other hand a defeat would advance to l’Olleria and immerse among would lead this group fought VI. All a great match, claiming the support of the fans to push us.
 

© 2015 Portal de Olleria digitalcef.com