: Inicio » Deportes, Portada » L'Olleria CF, no sufre vertigo en lo alto de la clasificación.

L'Olleria CF, no sufre vertigo en lo alto de la clasificación.

> diciembre 15, 2015 //

 

 

Jornada 13: CD Chella 0   L’Olleria CF  1

L’Olleria CF,  sigue  imponiendo el ritmo al cuarteto de cabeza consiguiendo la victoria a domicilio frente a un combativo CD Chella que queda en la sexta plaza a diez puntos del lider.   En esta ocasión,  L’Olleria CF, le tocó gestionar un encuentro al que pocos equipos de la categoría podrían resolver con éxito.  Los locales eran conscientes de que una victoria era imprescindible para intentar engancharse al cuarteto de cabeza.  De hecho desde el primer minuto al último fueron a por el partido.  Por contra los ollerienses, en esta ocasión, les tocó demostrar que tienen «tablas» para mantener sin ningún tipo de vertigo, el liderato de la clasificación. Tablas que no tuvieron los locales, donde la ansiedad y los nervios del público contagiaron al equipo en un intento desesperado por puntuar y frenar al lider.  Ni la inferioridad numérica con la que el CD Chella afrontó casi toda la segunda parte, mermó la intensidad con la que buscaban la victoria.

Todo ello hace más brillante la victoria conseguida por los nuestros, además de demostrar oficio en un campo dificil, no renunció en ningún momento a sentenciar el encuentro.  Al frente de una clasificación de la que la jornada redujo virtualmente a cuatro equipos que no bajan la marcha y se mantienen juntos en tan sólo dos punto de diferencia. A siete sigue la estela de cabeza el CF Tous, que en tan sólo dos jornadas se descolgó del grupo de aspirantes.

La próxima jornada depara encuentros en teoria asequibles para L’Olleria, Castellonense, Carcaixent e Idella,   donde los nuestros deberían puntuar (imperiosamente), ya que después de esa jornada 14, le tocan dos visitas a domicilio,  nada menos que contra Idella, y el Castellonense,  donde el líder deberá  saber gestionar sus aspiraciones en la competición.

 

 

 
Jornada 13: CD Chella 0 L’Olleria CF 1
L’Olleria CF, segueix imposant el ritme al quartet de cap aconseguint la victòria a domicili davant d’un combatiu CD Chella que queda a la sisena plaça a deu punts del líder. En aquesta ocasió, l’Olleria CF, li va tocar gestionar una trobada a la que pocs equips de la categoria podrien resoldre amb èxit. Els locals eren conscients que una victòria era imprescindible per intentar enganxar-se al quartet de cap. De fet des del primer minut a l’últim van anar a pel partit. Per contra els ollerians, en aquesta ocasió, els va tocar demostrar que tenen «taules» per mantenir sense cap tipus de vertigen, el liderat de la classificació. Taules que no van tenir els locals, on l’ansietat i els nervis del públic van contagiar l’equip en un intent desesperat per puntuar i frenar el lider. Ni la inferioritat numèrica amb què el CD Chella afrontar gairebé tota la segona part, va minvar la intensitat amb la que buscaven la victòria.
Tot això fa més brillant la victòria aconseguida pels nostres, a més de demostrar ofici en un camp difícil, no va renunciar en cap moment a sentenciar el partit. Al capdavant d’una classificació de la qual la jornada va reduir virtualment a quatre equips que no baixen la marxa i es mantenen junts en tan sols dos punt de diferència. A set segueix l’estela de cap el CF Tous, que en tan sols dues jornades es va despenjar del grup d’aspirants.
La propera jornada depara trobades en teoria assequibles per a L’Olleria, Castellonense, Carcaixent i Idella, on els nostres haurien puntuar (imperiosament), ja que després d’aquesta jornada 14, li toquen dues visites a domicili, ni més ni menys que contra Idella, i el Castellonense, on el líder haurà de saber gestionar les seves aspiracions en la competició.
 
 

 
Day 13: Chella CD L’Olleria CF 1 0
L’Olleria CF, continues to impose the pace quartet head getting away win against a combative CD Chella left in sixth place with ten points leader. On this occasion, L’Olleria CF and touched him managing a meeting that few teams could be resolved successfully category. Locals were aware that a victory was essential to try to snag the top four. In fact from the first minute to the last they came for the party. For against ollerienses, this time, he played them to demonstrate that they have «tables» to maintain without any dizziness, atop the standings. Tables were not local, where anxiety and nerves infected public equipment in a desperate attempt to score and stop the leader. Neither outnumbered with the CD Chella faced almost the entire second half, it has reduced the intensity with which they sought victory.
This makes most brilliant victory achieved by our people, and demonstrate skill in a difficult field, he did not resign at any time to kill off the game. In front of a classification of the day virtually reduced to four teams that do not lower the march and held together in just two point difference. Seven follows the trail head the CF Tous, which in just two days is picked group of applicants.
The next day affordable theory holds meetings in L’Olleria, Castellonense, Carcaixent and Idella, where should our rate (imperiously), because after that day 14, has the same two visits, no less than against Idella, and Castellon, where the leader must know how to manage their aspirations in the competition.

© 2015 Portal de Olleria digitalcef.com