: Inicio » Cine/Espectáculos, Portada » Teatro Goya: Dani Miquel

Teatro Goya: Dani Miquel

> diciembre 23, 2015 //

 El próximo 29 de diciembre, a las 18:00 h.  el Teatro Goya, recibirá la visita del «cuentacuentos» Dani Miquel.

 Es la actuación estrella de esta navidades para le público infantil.  Se trata de un artista consolidado, que no es la primera vez que nos visita, contando sus visitas por éxitos.  Las letras de sus canciones muchas de inspiración popular, expanden la magía natural de los cuenta cuentos.  Sus espectáculos dotados de gran calidad, no solo seducen a los más pequeños, siempre consigue contagiar a padres y mayores. Dificil será la canción que no se siga tarareando una vez acabada la representación.

Aunque la puesta en escena parece sencilla,  la capacidade de comunicar y conectar con los niños está garantizada.  Es sin duda una actuación que en estas fechas se convierte en cita obligada.


Autobiografía  (www.danimiquel.es)
Sóc Dani Miquel i Antich, Alquimista musical.
De molt xicotet -uns 55cm d’alçada- , quan plorava, la meua mare deia que cantava… ja feia algunes composicions. Anava creixent i com no podia passar-me la vida plorant, el meu pare em comprà una dolçaina. Amb ella vaig descobrir les nostres tradicions: balls, despertades, cucanyes, pobles, cants…i allò em dugué a aprofundir en la història de la nostra terra fins arribar al temps en que els cristians expulsaren als àrabs i jueus, i allí vaig trobar un instrument  de trobador, o tal vegada ell em trobà a mi: la viola de roda.
Passejant amb aquestos instruments no reglats pels conservatoris, he anat fent colla amb tot allò que he trobat pel camí: instruments de joguina, ètnics, conservats en el conservatori, reclams.. en fi, i el beuratge es converteix en “Triquilisò”.
Camina que caminaràs, me n’adone que els xiquets i les xiquetes no saben cançons com ”tinc una caseta que no te trespol…” , tampoc saben la de ”Pere de la mel” on es pot explicar tot el procés de fer el vi… Mira per on, no saben un grapat de cançons tradicionals que són el resultat de la cultura del nostre poble. Aleshores em decidisc a recollir i cantar aquestes cançons a les xiquetes i xiquets … D’aquesta manera naix elCantacançons.

amb la dolçaina descobrisc les tradicions del poble valencià

amb la viola de roda trobe les arrels de les tradicions

amb el recull de tots els instruments trobe Triquili Sò

amb l’alquímia musical em trobe a mi mateix

amb el cant vos  trobe a tots vosaltres

_________________________________________

CURRÍCULUM

Professor de dolçaina pel conservatori Jose Iturbi de València, he impartit clases i he col·laborat en grups de dansa per diversos pobles valencians. forme part dels grups de folk valencians: Sonadors de la Guaita i Aljub.

Sonadors de la Guaita (Almussafes)

Aljub (teatre la clau)

Amb Rodamons Teatre manprenc un viatge per fires medievas on conec la viola de roda, quedant encisat d’ella. Fruit de l’experiència a les fires medievals amb Rodamons formem un grup dedicat a traure de l’oblit cançons i romanços i fer-ne de nous: Trencaclosques.

Rodamons Teatre amb Dani, Vicent i Jacint

He composat música per als espectacles: l’Alcúdia 1252 (CD), Artefactes (AlbenaTeatre) i l’Ombú i CRU (250 aniversari del Jardi Botànic de València). Col·abore en el llibre de: Velles i novelles de Oreto trescolí i German Porras.

Em declare Alquimista musical, gràcies a la variació de tots els instruments que m’he trobat pel camí: tant convencionals com no convencionals, els quals barrege per fer “Triquilisò”

El proper 29 de desembre, a les 18:00 h. el Teatre Goya, rebrà la visita del «contacontes» Dani Miquel.
És l’actuació estrella d’aquesta nadal per li públic infantil. Es tracta d’un artista consolidat, que no és la primera mera vegada que ens visita, explicant les seves visites per èxits. Les lletres de les seves cançons moltes d’inspiració popular, respiren la màgia natural dels contacontes. Els seus espectacles dotats de gran qualitat, no només sedueixen als més petits, sempre aconsegueix contagiar a pares i grans. Difícil serà la cançó que no se segueixi taral·lejant un cop acabada la representació.
Tot i que la posada en escena sembla senzilla, la capacidade de comunicar i connectar amb els nens està garantida. És sens dubte una actuació que en aquestes dates es converteix en cita obligada.

Autobiografía (www.danimiquel.es)
Sóc Dani Miquel i Antich, Alquimista musical.
De molt xicotet -uns 55cm d’alçada- , quan plorava, la meua mare deia que cantava… ja feia algunes composicions. Anava creixent i com no podia passar-me la vida plorant, el meu pare em comprà una dolçaina. Amb ella vaig descobrir les nostres tradicions: balls, despertades, cucanyes, pobles, cants…i allò em dugué a aprofundir en la història de la nostra terra fins arribar al temps en que els cristians expulsaren als àrabs i jueus, i allí vaig trobar un instrument de trobador, o tal vegada ell em trobà a mi: la viola de roda.
Passejant amb aquestos instruments no reglats pels conservatoris, he anat fent colla amb tot allò que he trobat pel camí: instruments de joguina, ètnics, conservats en el conservatori, reclams.. en fi, i el beuratge es converteix en “Triquilisò”.
Camina que caminaràs, me n’adone que els xiquets i les xiquetes no saben cançons com ”tinc una caseta que no te trespol…” , tampoc saben la de ”Pere de la mel” on es pot explicar tot el procés de fer el vi… Mira per on, no saben un grapat de cançons tradicionals que són el resultat de la cultura del nostre poble. Aleshores em decidisc a recollir i cantar aquestes cançons a les xiquetes i xiquets … D’aquesta manera naix elCantacançons.

amb la dolçaina descobrisc les tradicions del poble valencià

amb la viola de roda trobe les arrels de les tradicions

amb el recull de tots els instruments trobe Triquili Sò

amb l’alquímia musical em trobe a mi mateix

amb el cant vos trobe a tots vosaltres

_________________________________________

CURRÍCULUM

Professor de dolçaina pel conservatori Jose Iturbi de València, he impartit clases i he col·laborat en grups de dansa per diversos pobles valencians. forme part dels grups de folk valencians: Sonadors de la Guaita i Aljub.

Sonadors de la Guaita (Almussafes)

Aljub (teatre la clau)

Amb Rodamons Teatre manprenc un viatge per fires medievas on conec la viola de roda, quedant encisat d’ella. Fruit de l’experiència a les fires medievals amb Rodamons formem un grup dedicat a traure de l’oblit cançons i romanços i fer-ne de nous: Trencaclosques.

Rodamons Teatre amb Dani, Vicent i Jacint

He composat música per als espectacles: l’Alcúdia 1252 (CD), Artefactes (AlbenaTeatre) i l’Ombú i CRU (250 aniversari del Jardi Botànic de València). Col·abore en el llibre de: Velles i novelles de Oreto trescolí i German Porras.

Em declare Alquimista musical, gràcies a la variació de tots els instruments que m’he trobat pel camí: tant convencionals com no convencionals, els quals barrege per fer “Triquilisò”

On 29 December, at 18:00. Goya Theatre, will receive the visit of the «Storyteller» Dani Miquel.
It is the star of this Christmas performance for young audiences him. It is an established artist, who is not the mere pri time we visit, telling their visits successes. The lyrics of their songs many popular inspiration, breathe the natural magic of storytelling. Their shows endowed with great quality, not only entice younger, always get infect parents and elders. Difficult will be the song that can not continue humming once finished the performance.
Although the staging seems simple, the capacidade to communicate and connect with children is guaranteed. It’s certainly a performance that at this time becomes must.

Autobiografía (www.danimiquel.es)
Sóc Dani Miquel i Antich, Alquimista musical.
De molt xicotet -uns 55cm d’alçada- , quan plorava, la meua mare deia que cantava… ja feia algunes composicions. Anava creixent i com no podia passar-me la vida plorant, el meu pare em comprà una dolçaina. Amb ella vaig descobrir les nostres tradicions: balls, despertades, cucanyes, pobles, cants…i allò em dugué a aprofundir en la història de la nostra terra fins arribar al temps en que els cristians expulsaren als àrabs i jueus, i allí vaig trobar un instrument de trobador, o tal vegada ell em trobà a mi: la viola de roda.
Passejant amb aquestos instruments no reglats pels conservatoris, he anat fent colla amb tot allò que he trobat pel camí: instruments de joguina, ètnics, conservats en el conservatori, reclams.. en fi, i el beuratge es converteix en “Triquilisò”.
Camina que caminaràs, me n’adone que els xiquets i les xiquetes no saben cançons com ”tinc una caseta que no te trespol…” , tampoc saben la de ”Pere de la mel” on es pot explicar tot el procés de fer el vi… Mira per on, no saben un grapat de cançons tradicionals que són el resultat de la cultura del nostre poble. Aleshores em decidisc a recollir i cantar aquestes cançons a les xiquetes i xiquets … D’aquesta manera naix elCantacançons.

amb la dolçaina descobrisc les tradicions del poble valencià

amb la viola de roda trobe les arrels de les tradicions

amb el recull de tots els instruments trobe Triquili Sò

amb l’alquímia musical em trobe a mi mateix

amb el cant vos trobe a tots vosaltres

_________________________________________

CURRÍCULUM

Professor de dolçaina pel conservatori Jose Iturbi de València, he impartit clases i he col·laborat en grups de dansa per diversos pobles valencians. forme part dels grups de folk valencians: Sonadors de la Guaita i Aljub.

Sonadors de la Guaita (Almussafes)

Aljub (teatre la clau)

Amb Rodamons Teatre manprenc un viatge per fires medievas on conec la viola de roda, quedant encisat d’ella. Fruit de l’experiència a les fires medievals amb Rodamons formem un grup dedicat a traure de l’oblit cançons i romanços i fer-ne de nous: Trencaclosques.

Rodamons Teatre amb Dani, Vicent i Jacint

He composat música per als espectacles: l’Alcúdia 1252 (CD), Artefactes (AlbenaTeatre) i l’Ombú i CRU (250 aniversari del Jardi Botànic de València). Col·abore en el llibre de: Velles i novelles de Oreto trescolí i German Porras.

Em declare Alquimista musical, gràcies a la variació de tots els instruments que m’he trobat pel camí: tant convencionals com no convencionals, els quals barrege per fer “Triquilisò”

© 2015 Portal de Olleria digitalcef.com