: Inicio » Cursos/Empleo, Portada » Inicio del taller de ocupación l'Olleria sostenible

Inicio del taller de ocupación l'Olleria sostenible

> diciembre 29, 2015 //

ajuntament de l'Olleria 29/12/2015

INICIO DEL TALLER DE EMPLEO El OLLERIA SOSTENIBLE.
Ayer se inició el Taller de Empleo Ollería Sostenible, al acto asistieron Vicente Albinyana, Concejal de Promoción Económica y Julián Engo, Alcalde de l’Olleria. Este taller se compone de dos especialidades, la primera Mantenimiento de interior de edificios y la segunda Infraestructura de Jardines. Hay un total de 8 alumnos en cada especialidad. El curso dura 6 meses (28-12-15 al 27-06-16), durante los cuales, los alumnos cobran el salario mínimo interprofesional mientras se forman en la especialidad.
Para el desarrollo del taller se ha contratado a una directora a tiempo completo, una administrativa a 24h de jornada semanal, un monitor de mantenimiento de edificios, un monitor de jardinería y un profesor de compensatoria a media jornada. Asimismo se ha equipado completamente un aula del centro social con 8 ordenadores nuevos y mobiliario nuevo para los alumnos del taller.
Este taller cuenta con una subvención de € 146.619,04 concedida por la Dirección General de Empleo y Formación, para hacer frente a los gastos de los alumnos trabajadores y equipo docente.
Los alumnos del taller actuarán en la mejora y mantenimiento de edificios del ayuntamiento y en el mantenimiento de parques y jardines.

INICI DEL TALLER D’OCUPACIÓ L’OLLERIA SOSTENIBLE.Ahir es va iniciar el Taller d’Ocupació l’Olleria Sostenible, a l’acte van anar Vicent Albinyana, Regidor de Promoció Econòmica i Julià Engo, Alcalde de l’Olleria. Este taller es composa de dos especialitats, la primera Manteniment d’interior d’edificis i la segona Infraestructura de Jardins. Hi ha un total de 8 alumnes en cada especialitat. El curs dura 6 mesos (28-12-15 al 27-06-16), durant els quals, els alumnes cobren el salari mínim interprofessional mentre es formen en l’especialitat.
Per al desenvolupament del taller s’ ha contractat a una directora a temps complet, una administrativa a 24h de jornada setmanal, un monitor de manteniment d’edificis, un monitor de jardineria i un professor de compensatòria a mitja jornada. Així mateix s’ha equipat completament un aula del centre social amb 8 ordinadors nous i mobiliari nou per als alumnes del taller.
Este taller compta amb una subvenció de 146.619,04 € concedida per la Direcció General d’Ocupació i Formació, per fer front a les despeses dels alumnes treballadors i equip docent.
Els alumnes del taller actuaran en la millora i manteniment d’edificis de l’ajuntament i en el manteniment de parcs i jardins.


START OF EMPLOYMENT WORKSHOP The OLLERIA SOSTENIBLE.
Yesterday began Ollería Sustainable Employment Workshop, the event went Albinyana Vincent, Councillor for Economic Development and Julià Engo, Mayor of Olleria. This workshop consists of two specialties, the first maintenance inside buildings and the second Infrastructure Gardens. There are a total of 8 students in each specialty. The course lasts 6 months (28-12-15 to 27-06-16), during which the students earn minimum wage while they are on the field.
For the workshop ‘s has hired a full-time director, an administrative workweek of 24 hours, monitor building maintenance, gardening and monitor a professor of compensatory average day. It also has a fully equipped classroom social center with 8 new computers and new furniture for the students of the workshop.
This workshop has awarded a grant of € 146,619.04 by the Directorate General of Employment and Training, to meet the expenses of the students and faculty employees.
The workshop students will perform in the improvement and maintenance of buildings in the town hall and the maintenance of parks and gardens.

© 2015 Portal de Olleria digitalcef.com