: Inicio » Economia y Turismo, Portada » Alcoi, Ontinyent y L'Olleria crearan un red pública de coworking

Alcoi, Ontinyent y L'Olleria crearan un red pública de coworking

> febrero 5, 2016 //

Ajuntament d’Alcoi, 4 de febrer de 2016

ALCOY, ONTINYENT Y L’ OLLERIA CREARÁN UNA RED PÚBLICA DE COWORKING PARA LAS COMARCAS CENTRALES
SE ACORDÓ AYER EN UNA REUNIÓN EN EL ÁGORA
El concejal de Promoción Económica, Manolo Gomicia se ha reunido con sus homónimos de Ontinyent y L’Olleria, Pablo Úbeda y Vicent Albinyana, en el Ágora de Alcoy. Allí acordaron crear una red de coworking pública de las comarcas centrales.
Los tres municipios apuestan de forma clara por el coworking y por las comarcas centrales, una muestra es que en Alcoy está «Ágora Coworking», en Ontinyent «el Sótano de las Ideas» y en l’Olleria «Espai IDEO», lugares para el trabajo cooperativo desarrollados por estos ayuntamientos o que cuentan con su apoyo.
Los espacios de coworking son oficinas compartidas en el que profesionales autónomos, teletrabajadores y empresarios se dan cita para trabajar, y donde los gestores del espacio intentan conectar y crear oportunidades profesionales y personales entre y para sus miembros. En su mayoría se trata de profesionales que no necesitan más que un portátil, un teléfono y una buena conexión a internet para poder realizar su trabajo.
Trabajar en un espacio de coworking es como trabajar en una empresa, pero en lugar de tener compañeros en diferentes departamentos la persona está rodeada de profesionales con diferentes capacidades, intereses y redes de contactos.
El concejal de Innovación, Manolo Gomicia explica que «apostamos por las comarcas centrales y apostamos por coworking, hace menos de un año presentamos el proyecto de coworking internacional con Ontinyent y ahora damos un paso más con este acuerdo que beneficiará a los coworkers del nuestro territorio. Nuestro objetivo es facilitar la tarea de los emprendedores y este es un paso más ».
El coworking es, en esencia, una evolución del trabajo colaborativo. El concepto nació en San Francisco en 2005 debido a los cambios en la economía. Como seres humanos, somos sociales; y nuestra economía es cada vez más social, con más contactos, con más interacciones. Por estos cambios y por las necesidades de las nuevas microempresas y los autónomos es precisamente lo que se está dando la actual explosión del coworking: responde a una necesidad que no estaba cubierta hasta ahora por el mercado.

Ajuntament d’Alcoi, 4 de febrer de 2016

ALCOI, ONTINYENT I L’OLLERIA CREARAN LA XARXA PÚBLICA DE COWORKING DE LES COMARQUES CENTRALS

ES VA ACORDAR AHIR A UNA REUNIÓ A L’ÀGORA

Alcoi 4 de febrer

Els regidor de Promoció Econòmica, Manolo Gomicia s’ha reunit amb els seus homònims d’Ontinyent i L’Olleria, Pablo Úbeda i Vicent Albinyana, a l’Àgora d’Alcoi. Allí han acordat crear una xarxa de coworkings públics de les comarques centrals.

Els tres municipis aposten de forma clara pel coworking i per les comarques centrals, una mostra és que a Alcoi està «l’Àgora Coworking», a Ontinyent «el Soterrani de les Idees» i a l’Olleria «l’Espai IDEO», llocs per al treball cooperatiu desenvolupats per aquestos ajuntaments o que compten amb el seu suport.

Els espais de coworking són oficines compartides en què professionals autònoms, teletreballadors i empresaris es donen cita per treballar, i on els gestors de l’espai intenten connectar i crear oportunitats professionals i personals entre i per als seus membres. En la seua majoria es tracta de professionals que no necessiten més que un portàtil, un telèfon i una bona connexió a internet per poder realitzar el seu treball.

Treballar en un espai de coworking és com treballar en una empresa, però en lloc de tenir companys en diferents departaments la persona està envoltada de professionals amb diferents capacitats, interessos i xarxes de contactes.

El regidor d’Innovació, Manolo Gomicia explica que «apostem per les comarques centrals i apostem pel coworking, fa menys d’un any vam presentar el projecte de coworking internacional amb Ontinyent i ara donem un pas més amb aquest acord que beneficiarà als coworkers del nostre territori. El nostre objectiu es facilitar la tasca dels emprenedors i aquest és un pas més».

El coworking és, en essència, una evolució del treball col·laboratiu. El concepte va néixer a San Francisco el 2005 a causa dels canvis en l’economia. Com a éssers humans, som socials; i la nostra economia és cada vegada més social, amb més contactes, amb més interaccions. Per aquests canvis i per les necessitats de les noves microempreses i dels autònoms és precisament pel que s’està donant l’actual explosió del coworking: respon a una necessitat que no estava coberta fins ara pel mercat.

Ajuntament d’Alcoi, 4 de febrer de 2016

AlCOI, OLLERIA ONTINYENT AND CREATE PUBLIC COWORKING CENTRAL REGIONS
It was agreed yesterday at a meeting in the Agora
Alcoy 4 February
The Councillor for Economic Development, Manolo Gomicia met with their counterparts and Ontinyent Ollería, Vicente and Pablo Ubeda Albinyana, in the Agora of Alcoy. There have agreed to create a network of coworking public central regions.
The three municipalities opt clearly for coworking and central regions, is a show that is in Alcoy «Agora Coworking» Ontinyent «the Basement Ideas» and Ollería «Space IDEO» sites for the cooperative work developed by these councils or have their support.
Coworking spaces are shared offices where freelancers, telecommuters and entrepreneurs come together to work, and where managers try to connect the space and creating personal and professional opportunities for its members and between. Mostly these are professionals who do not need more than a laptop, a phone and a good Internet connection to perform their work.
Working in a coworking space is like working in a company, but instead of having colleagues in different departments person is surrounded by professionals with different skills, interests and networking.
The Councillor for Innovation, Manolo Gomicia explains that «we are committed to the central regions and are committed to coworking, less than a year we launched the project of coworking international Ontinyent and now we take a step forward with this agreement that will benefit the coworkers our territory. Our goal is to make it easier for entrepreneurs and this is one more step. »
The coworking is essentially an evolution of collaborative work. The concept was born in San Francisco in 2005 due to changes in the economy. As humans, we are social; and our economy is becoming more social, more contacts, more interaction. For these changes and the needs of new micro enterprises and self-employed is indeed being given by the current explosion of coworking: responds to a need that was not covered so far by the market.

© 2016 Portal de Olleria digitalcef.com