: Inicio » Deportes, Portada » Partido homenaje a APDO el próximo domingo

Partido homenaje a APDO el próximo domingo

> febrero 5, 2016 //

El próximo domingo, 7 de febrero, a las 11:30 h, con motivo del encuentro que disputaran L’Olleria CF y Manuel L’Enova CF. correspondiente a la jornada 19 del grupo VI de Primera Regional, se brindará un homenaje a la Asociación de Personas con Diversidad Funcional de L’Olleria (APDO). Asociación que actualmente cuenta con unos 60 miembros y cuyo principal objetivo es reivindicar los derechos de las personas con diversidad funcional, que son los mismos que los de cualquier persona”.

 

Diumenge que ve, 7 de febrer, a les 11:30 h, amb motiu del partit que  disputaran l’Olleria CF i Manuel l’Ènova CF. corresponent a la jornada 19 del grup VI de Primera Regional, es brindarà un homenatge a l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional de l’Olleria (APDO). Associació que actualment compta amb uns 60 membres i el principal objectiu és reivindicar els drets de les persones amb diversitat funcional, que són els mateixos que els de qualsevol persona «.
 

The next Sunday, February 7, at 11:30 am, on the occasion of the meeting disputed L’Olleria CF and Manuel L’Enova CF. for Week 19 of the VI group of First Regional, a tribute to the Association of people with disabilities in L’Olleria (APDO) will be provided. Association currently has about 60 members and whose main objective is to vindicate the rights of people with disabilities, which are the same as those of any person. «

 

© 2016 Portal de Olleria digitalcef.com