: Inicio » Cine/Espectáculos, Portada » Teatro Goya: sesión infantil, "Desembolica't"

Teatro Goya: sesión infantil, "Desembolica't"

> febrero 25, 2016 //


 
La Regidoria de Cultura informa que este  diumenge a les 6 de la vesprada al Teatre Goya, es realitzarà el teatre infantil Desembolica’t. Llombrigol Rondallaire es grupo de jóvenes de Aielo de Malferit adentrado en el mundo de la animación. un lío de historia … con cuentos de villanos, monstruos, emociones, colores …. y mucho más!
Talentoso grupo que ya deleitó a los más jovenes en la entrega de premios infantiles del «Mig Any Fester» el pasado 13 de febrero con «l’a ventura del caragol».
La Regidoria de Cultura informa que aquest diumenge a les 6 de la vesprada del Teatre Goya, és realitzarà el Teatre infantil Desembolica’t. Llombrigol Rondallaire és grup de joves d’Aielo de Malferit endinsat en el món de l’animació. un embolic d’història … amb contes de dolents, monstres, emocions, colors …. i molt més!
Talentós grup que ja deleitar els més joves en el lliurament de premis infantils del «Mig Any Fester» el passat 13 de febrer amb «l’a ventura del caragol».
 
The Regidoria of Culture reports that this diumenge a les 6 Vesprada the Teatre Goya is realitzarà child teatre Desembolica’t. Llombrigol Rondallaire’s youth group Aielo de Malferit ventured into the world of animation. a mess of history … with tales of villains, monsters, emotions, colors …. and more!
Talented group already delighted the younger children in the delivery of prizes of «Mig Any Fester» last February 13 with «l’a venture of caragol».

© 2016 Portal de Olleria digitalcef.com