: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Setmana de la Igualtat

Setmana de la Igualtat

> marzo 1, 2016 //

El Ayuntamiento de L’Olleria, ha programado una serie de actos para conmemorar la «setmana de la igualtat».   La inauguración tendrá lugar en la entrada del Teatro Goya, el próximo lunes 7 de marzo en la que además se presentarán los carteles del concurso, y la exposición de «Dones Emblemàtiques de la Comunitat Valenciana».

Como actos más destacados,  martes:  recorrido urbano para visitar los mosaicos de santos (plafons devocionals) que hay en la localidad. y una charla en la «Escola d’Adults» con el tema «Parlar no sempre es comunicar».

miercoles,  Taller de Risoterapia, Jueves cine, se proyectará la pelicula «La familia Bélier»,  Viernes,  taller sobre «Aprén a estimar-te»  y  presentación del libro  «sálvame», de la escritora Pilar Cháfer.  El sábado toca Zarzuela,  «Los Gavilanes» y el domingo también en el Teatro Goya,  sesión infantil con «Contes en Femení Plural».

Fuera de semana, pero no menos interesante  este miercoles 2 de marzo a cargo de alumnos del IES Vermellar,  charla sobre «Adolescència i Joventur a la Chiquitània: Realitat boliviana de la igualtat entre gèneres»  y el Lunes 14 de marzo,  Charla sobre  la Prevención del Cáncer en la Dona.

Todos los detalles de los actos en el programa.  (pulse sobre él para ampliarlo)

pulse sobre la imagen para ampliar


L’Ajuntament de l’Olleria, ha programat un seguit d’actes per commemorar la «setmana de la igualtat». La inauguració tindrà lloc a l’entrada del Teatre Goya, el proper dilluns 7 de març en què a més es presentaran els cartells del concurs, i l’exposició de «Dones Emblemàtiques de la Comunitat Valenciana».
Com a actes més destacats, dimarts: recorregut urbà per visitar els mosaics de sants (plafons devocionals) que hi ha a la localitat. i una xerrada en la «Escola d’Adults» amb el tema «Parlar no sempre és comunicar».
dimecres, Taller de Risoteràpia, dijous cinema, es projectarà la pel·lícula «La família Bélier», Divendres, taller sobre «Aprén a estimar-te» i presentació del llibre «salveu-me», de l’escriptora Pilar Cháfer. Dissabte toca Sarsuela, «Los Gavilanes» i el diumenge també al Teatre Goya, sessió infantil amb «Contes en Femení Plural».
Fora de setmana, però no menys interessant aquest dimecres 2 de març a càrrec d’alumnes de l’IES Vermellar, xerrada sobre «Adolescència i Joventur a la Chiquitania: Realitat boliviana de la igualtat entre Gèneres» i el Dilluns 14 de març, Xerrada sobre la Prevenció del Càncer a la Dona.
Tots els detalls dels actes en el programa. (Premi sobre ell per ampliar-lo)

pulse sobre la imagen para ampliar


L’Olleria City Council has scheduled a series of events to commemorate the «setmana of igualtat». The inauguration will take place at the entrance of Goya Theatre, on Monday March 7 in which besides the posters of the contest and the exhibition «Dones Emblemàtiques of Valencia» will be presented.
As biggest events, Tuesday: city tour to visit the mosaics of saints (plafons devocionals) is in the locality. and a talk at the «Escola d’Adults» with the theme «Parlar semper not communicate.»
Wednesday, Laughter Therapy Workshop, Thursdays cinema, the movie «The family Bélier», Friday, workshop on «Aprèn estimate-te» and presentation of «Save me,» the writer Pilar Cháfer be screened. Saturday plays Zarzuela, «Los Gavilanes» and Sunday also at the Goya Theatre, Children session with «Contes in Femení Plural».
Outside week, but no less interesting this Wednesday March 2 by students of IES Vermellar, talk about «adolescence i Joventur to Chiquitanía: Realitat Bolivian of igualtat between Gèneres» and on Monday 14 March, Talk on Prevention Cancer in Dona.
All details of the events in the program. (Click on it to enlarge)

pulse sobre la imagen para ampliar

© 2016 Portal de Olleria digitalcef.com