: Inicio » Deportes, Portada » Acto de recepción oficial a los equipos campeones de L'Olleria de esta temporada

Acto de recepción oficial a los equipos campeones de L'Olleria de esta temporada

> mayo 20, 2016 //


 Ajuntament de l’Olleria, 20 de mayo de 2016

Los equipos de l’Olleria que se han proclamado campeones esta temporada, concretamente el Inmevasa l’Olleria f.s. y el Equipo infantil de la escuela deportiva de fútbol sala, serán recibidos oficialmente como CAMPEONES en el antiguo ayuntamiento el sábado día 21 de mayo. La recepción oficial será a las 20 h. y en ella está previsto que hablen algunos de los jugadores, así como del equipo técnico y autoridades municipales.
Después de una temporada brillante, el Inmevasa l’Olleria f.s. se ha proclamado campeón del grupo 14 de 3º división, igual que el equipo infantil de la escuela deportiva de fútbol sala lo ha hecho del grupo 3er de 2º regional infantil.
Celebraciones del Inmevasa l’Olleria f.s.

Además de la recepción oficial, el Inmevasa ha organizado otros actos para celebrar el campeonato conseguido la semana pasada en Cullera:
  • A las 19.30 h realizará un pasacalle desde el cruce entre la calle Joan XXIII con la avenida Jaume I, bajando por esta última hasta el Antiguo Ayuntamiento.
  • A las 20.00 h se realizará un acto de recepción oficial por parte de la corporación municipal del Ayuntamiento de l’Olleria en el Salón de plenos del Antiguo Ayuntamiento.
  • A las 20.45 h se realizará una ofrenda a la Virgen del Loreto.
  • A las 21.15 h se lanzará un castillo de fuegos artificiales en el solar situado al Camino del Raso (junto al parque de Marau).


 

Els equips de l’Olleria que s’han proclamat campions aquesta temporada, concretament l’Inmevasa l’Olleria f.s. i l’Equip infantil de l’escola esportiva de futbol sala, seran rebuts oficialment com a CAMPIONS en l’antic ajuntament el dissabte dia 21 de maig. La recepció oficial serà a les 20 h. i en ella està previst que parlen alguns dels jugadors, així com de l’equip tècnic i autoritats municipals.

Després d’una temporada brillant, l’Inmevasa l’Olleria f.s. s’ha proclamat campió del grup 14é de 3° divisió, i per la seua banda, l’equip infantil de l’escola esportiva de futbol sala ho ha fet del grup 3r de 2° regional infantil.

Celebracions del Inmevasa l’Olleria f.s.
A més de la recepció oficial, l’Inmevasa ha organitzat altres actes per celebrar el campionat aconseguit la setmana passada a Cullera:

  • A les 19.30 h realitzarà una cercavila des de l’encreuament entre el carrer Joan XXIII amb l’avinguda Jaume I, baixant per aquesta última fins a l’Antic Ajuntament.
  • A les 20.00 h es realitzarà un acte de recepció oficial per part de la corporació municipal de l’Ajuntament de l’Olleria en el Saló de plens de l’Antic Ajuntament.
  • A les 20.45 h es realitzarà una ofrena a la Mare de Déu de Loreto.
  • A les 21.15 h es llançarà un castell de focs artificials en el solar situat al Camí del Ras (al costat del parc de Marau).


 

Olleria teams have been proclaimed champions this season, namely Inmevasa l’Olleria F. S. and child equipment school sports futsal will be officially welcomed as champions in the Old Town Hall on Saturday 21 May. The official reception will be at 20 h. and it is expected to discuss some of the players and the technical team and municipal authorities.
After a brilliant season, l’Olleria Inmevasa F. S. It has proclaimed champion of group 14 3rd division team as child school sports futsal has done the 2nd child 3rd regional group.
Inmevasa l’Olleria Celebrations F. S.
In addition to the official reception, the Inmevasa has organized other events to celebrate the championship achieved last week in Cullera:
At 19.30 pm will hold a parade from the cross between Joan XXIII street Jaume I Avenue, the latter down to the Old Town Hall.
At 20:00 an act of official reception will be held by the municipal corporation of the City of l’Olleria in the hall of the Old Town Hall.
A 20.45 an offering to the Virgin of Loreto will be held.
At 2115 hours a castle of fireworks at the site located Raso Road (next to the park Marau) will be launched.

© 2016 Portal de Olleria digitalcef.com