: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Abierto plazo de inscripción para el MON-DOC 2016

Abierto plazo de inscripción para el MON-DOC 2016

> mayo 27, 2016 //


 
Convocada la octava edición del Premio MON · DOC.
Montaverner comienza a preparar la Muestra de Documentales.
Con la apertura del plazo de inscripción de los documentales participantes en el Premio MON · DOC, Montaverner da el pistoletazo de salida a la 8ª edición de su muestra de cine documental, que se celebrará en esta pequeña localidad de La Vall d’Albaida del 15 al 23 de octubre de 2016.
La convocatoria está dirigida a documentales producidos en España durante los años 2015 y 2016, los cuales se dividirán en dos categorías según su duración: cortos (aquellos que duran menos de 60 minutos) y largos (de duración igual o superior a 60 minutos) .
El plazo para presentar los documentales a concurso terminará el próximo 24 de junio y los trabajos podrán presentarse a través de las dos plataformas online habilitadas a tal efecto.
Las bases de la convocatoria así como el resto de información está disponible en la web de la muestra:
 
http://www.montdoc.blogspot.com.es.
Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montaverner, responsable de la mostra, ja estan treballant en les projeccions que, a més dels documentals a concurs, es faran en esta edició de MON·DOC, i es mostren molt satisfets del ritme d’inscripcions que està registrant el festival en els dies que porta oberta la convocatòria.

 


 

Convocada la octava edició del Premi MON·DOC.

Montaverner comença a preparar la Mostra de Documentals.

Amb l’obertura del termini d’inscripció dels documentals participants al Premi MON·DOC, Montaverner dona el tret d’eixida a la 8a edició de la seua mostra de cine documental, que es celebrarà en esta xicoteta localitat de la Vall d’Albaida del 15 al 23 d’octubre de 2016.
La convocatòria està dirigida a documentals produïts a Espanya durant els anys 2015 i 2016, els quals es dividiran en dues categories segons la seua duració: curts (aquells que duren menys de 60 minuts) i llargs (de duració igual o superior a 60 minuts).
El termini per a presentar els documentals a concurs acabarà el pròxim 24 de juny i els treballs podran presentar-se a través de les dues plataformes online habilitades a tal efecte.
Les bases de la convocatòria així com la resta d’informació està disponible a la web de la mostra: http://www.montdoc.blogspot.com.es.
Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montaverner, responsable de la mostra, ja estan treballant en les projeccions que, a més dels documentals a concurs, es faran en esta edició de MON·DOC, i es mostren molt satisfets del ritme d’inscripcions que està registrant el festival en els dies que porta oberta la convocatòria.


 
Called the eighth Prize MON · DOC.
Montaverner start preparing Documentaries.
With the opening of the registration period documentaries participants Award MON · DOC, Montaverner signals the start of the 8th edition of its exhibition of documentary film, which will be held in this small town of Vall d’Albaida from 15 to 23 October 2016.
The call is directed documentaries produced in Spain during the years 2015 and 2016, which are divided into two categories according to their duration: short (those that last less than 60 minutes) and long (duration not less than 60 minutes) .
The deadline for presenting documentaries in competition will end on 24 June and the work can be submitted through two online platforms for this purpose.
The bases of the call as well as other information is available on the website shows:http://www.montdoc.blogspot.com.es.
From the Department of Culture of the City of Montaverner, head of the sample, are already working in the projections, besides the documentary competition, will in this edition of MON · DOC, and are very satisfied with the pace registration is registering the festival in the days leading open call.

© 2016 Portal de Olleria digitalcef.com