: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Presentación del 13º concurso Francesc Cerdà

Presentación del 13º concurso Francesc Cerdà

> octubre 27, 2016 // 1 Comment


 Ajuntamente de l’Olleria, 26 d’octubre de 2016

El 1º premio aumenta su dotación a 3.000 €
L’Olleria acogerá el 13º concurso de música festera Francesc Cerdà el próximo 25 de febrero


El 13º concurso de música festera Francesc Cerdà, que organiza conjuntamente el Ayuntamiento de l’Olleria, la Junta Central de Moros y Cristianos y la SEM Santa Cecilia ha sido presentado públicamente este miercoles. Entre las novedades de la edición de este año se encuentra el incremento del primer premio, que otorga el jurado del concurso, y que vuelve a ser de 3.000 €. El segundo premio, de 500 €, será otorgado como de costumbre por el público asistente al Concurso. «Otra de las novedades de la edición de este año, es que los maestros concursantes premiados deberán asistir al acto, o autorizar a alguien, para poder recoger el premio. «Desde el Ayuntamiento pensamos que es importante que público conozca los compositores que participan en el certamen «, explicó Héctor Such, Concejal de Cultura.
Como ha anunciado, Manolo Cerdá Presidente de la SEM Santa Cecilia, este decimotercer concurso se celebrará el 25 de febrero de 2017 en el Teatro Goya: «desde la SEM Santa Cecilia estamos muy agradecidos de continuar el trabajo que hizo Paco Cerdà tanto en la música, porque para nosotros es todo un referente donde mirarse tanto como maestro, como persona y como músico de la sociedad «.
El concurso es de música festera, y este año la modalidad será el pasodoble, «Paco siempre estuvo muy vinculado a las fiestas de moros y cristianos, hizo una marcha para cada filà del pueblo, y además nos hizo el himno de la fiesta, y para la Junta Central es un honor poder reconocer todo ese trabajo en este concurso «, afirma Vicente Egea Vicepresidente de la Junta Central de Moros y Cristianos.

Las personas interesadas en participar deberán enviar sus partituras antes del 9 de enero de 2017 en el Ayuntamiento. «Desde el Ayuntamiento queremos seguir potenciando la música, y en este caso concursos tan importantes como es el Francisco Cerdá, porque realmente quedan ya como éste en la Comunidad y son fundamentales», concluye Héctor Such.


 

El 1º premi augmenta la seua dotació a 3.000 €
L’Olleria acollirà el 13é concurs de música festera Francesc Cerdà el pròxim 25 de febrer
El 13é concurs de música festera Francesc Cerdà, que organitza conjuntament l’Ajuntament de l’Olleria, la Junta Central de Moros i Cristians i la SEM Santa Cecilia s’ha presentat públicament este matí. Entre les novetats de l’edició d’enguany es troba l’increment del primer premi, que atorga el jurat del concurs, i que torna a ser de 3.000€. El segon premi, de 500€, serà atorgat com de costum pel públic assistent al Concurs. “Altra de les novetats de l’edició d’enguany, és que els mestres concursants premiats hauran d’assistir a l’acte, o autoritzar algú, per poder recollir el premi. Des de l’Ajuntament pensem que és important que públic conega els compositors que participen en el certamen”, ha explicat Héctor Such, Regidor de Cultura.
Com ha anunciat, Manolo Cerdà President de la SEM Santa Cecília, este tretzè concurs es celebrarà el 25 de febrer de 2017 al Teatre Goya: “des de la SEM Santa Cecilia estem molt agraïts de continuar la feina que va fer Paco Cerdà tant en la música, perquè per a nosaltres es tot un referent on mirar-se tant com a mestre, com a persona o com a music de la societat”.
El concurs és de musica festera, i enguany la modalitat serà el pasdoble, “ Paco sempre va estar molt vinculat a les festes de moros i cristians, va fer una marxa per a cada filà del poble, i a més ens va fer l’himne de la festa, i per a la Junta Central és un honor poder reconèixer tot eixe treball en este concurs”, afirma Vicente Egea Vicepresident de la Junta Central de Moros i Cristians.
Les persones interessades en participar hauran d’enviar les seues partitures abans del 9 de gener de 2017 a l’Ajuntament. “ Des de l’Ajuntament volem continuar potenciant la música, i en este cas concursos tan importants com és el Francesc Cerdà, perquè realment en queden ja com este a la Comunitat i son fonamentals”, conclou Héctor Such.


 

The 1st prize increases its allocation to 3,000 €
L’Olleria host the 13th festive music contest Francesc Cerdà next February 25
The 13th contest Francesc Cerdà festive music, jointly organized by the municipality of l’Olleria, the Central Board of Moors and Christians and SEM Santa Cecilia has been publicly released Wednesday. Among the novelties of this year is the increase of the first prize, awarded by the jury, and returns to be 3,000 €. The second prize of 500 €, will be given as usual by the assistant public competition. «Another new feature of this year is that the contestants teachers winners will attend the event, or authorize someone to collect the prize.» The City Council think it is important that the public know the composers involved in the contest, «said Hector Such, Councillor for Culture.
As announced, Manolo Cerdá President of the SEM Santa Cecilia, this thirteenth competition will be held on 25 February 2017 at the Goya Theatre «from the SEM Santa Cecilia we are very grateful to continue the work he did Paco Cerdà in music because for us it is a benchmark which look both as a teacher, as a person and as a musician of society «.
The contest is festive music, and this year the form will be the pasodoble, «Paco was always closely linked to the celebrations of Moors and Christians, made a march for each row of the people, and also made the anthem of the party, and for the Central Board is an honor to recognize all that work in this competition, «says Vicente Egea Vice President of the Central Board of Moors and Christians.
Those interested in participating should submit their scores before January 9, 2017 at City Hall. «From City Hall we further enhance the music, and contests in this case is as important as Francisco Cerda, because I really like this are already in the Community and are essential» he concludes Hector Such.

1 Comment

  1. […] Presentación del 13º concurso Francesc Cerdà Comparte esto:TweetInstagramCorreo electrónicoImprimirMásTelegramWhatsAppMe gusta:Me gusta […]

© 2016 Portal de Olleria digitalcef.com