: Inicio » Cine/Espectáculos, Portada » Dos grandes espectáculos para este fin de semana en el "Parque"

Dos grandes espectáculos para este fin de semana en el "Parque"

> junio 25, 2021 //


 
 

Este fin de semana continúan estas actividades con dos espectáculos muy especiales para hacer disfrutar al público infantil del municipio.
El sábado 26 de junio a las 19:30 h (apertura de puertas a las 18:30 h) en el Parque Beat Pare Ferreres los pequeños y pequeñas podrán pasarlo a las mil maravillas con el CABARÉ CIRCUS, un espectáculo de ilusión y fantasía, de la mano de la empresa local Espectáculos Barfi.
La entrada será gratuita hasta completar el aforo.
El domingo, 27 de junio a las 19:30 h (apertura de puertas a las 18:30 h), también en el Parque Beat Pare Ferreres, MOU EL COS, actuación de Dàmaris Gelabert la famosa músico, compositora, pedagoga y musicoterapeuta especializada en la música infantil​ y su banda.
Este espectáculo también tendrá la entrada gratuita hasta completar el aforo máximo permitido.
_____________________
Este cap de setmana continuen estes activitats amb dos espectacles molt especials per a fer disfrutar al públic infantil del municipi.
El dissabte 26 de juny a les 19:30 h (obertura de portes a les 18:30 h) en el Parc Beat Pare Ferreres els xicotets i xicotetes podran passar-ho a les mil meravelles amb el CABARÉ CIRCUS, un espectacle d’il·lusió i fantasia, de la mà de l’empresa local Espectacles Barfi.
L’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament.
El diumenge, 27 de juny a les 19:30 h (obertura de portes a les 18:30 h) , també en el Parc Beat Pare Ferreres, MOU EL COS, actuació de Dàmaris Gelabert la famosa músic, compositora, pedagoga i musicoterapeuta especialitzada en la música infantil i la seua banda.
Este espectacle també tindrà l’entrada gratuïta fins a completar l’aforament màxim permés.

© 2021 Portal de Olleria digitalcef.com